Γιώργος Χρυσοστόμου – Το Ναυάγιο: Αυτή ήταν η πιο δύσκολη στιγμή του στα γυρίσματα

Ο Γιώργος Χρυσοστόμου βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι», το μεσημέρι της Κυριακής. Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για τη νέα σειρά που πρωταγωνιστεί «Το Ναυάγιο» ενώ αποκάλυψε και τη πιο δύσκολη στιγμή στα γυρίσματα.

«Χαίρομαι που ήμουν εκεί σε κάτι τόσο πρωτότυπο. Δεν μπορώ να πω τι θα συμβεί στον Απόστολο. Χτύπησε, έπαθε πνευμονία μάλλον, δεν ξέρω δεν μπορώ να σου πω. Το χειρότερο που μου συνέβη στα γυρίσματα είναι ότι ήμασταν στους 48 βαθμούς με την χειμερινή κολεξιόν του 1960. Ήρθε ένα ζιβάγκο 3 νούμερα μικρότερο να βάλω, δεν μπορούσα, και εκεί δεν ένιωθα καλά. Μου έφεραν παγοκύστες για να συνέλθω. Η βουτιά είναι ”ανακούφιση”.

Όλα τα υποβρύχια ήταν συγκλονιστικά γιατί έπρεπε να κάνουμε πρόβα στην πισίνα. Ήρθε ένας από το εξωτερικό, ο Jason, που ήταν υπεύθυνος για τα γυρίσματα στο νερό. Πήγαμε όλοι οι «τζόβενοι» με τα μαγιό και μας είπε ότι ήθελε να δει εάν ξέρουμε να κολυμπάμε. Κάναμε βουτιές μέχρι που μας είπε: «ωραία τώρα το ίδιο με τα ρούχα». Θυμάμαι τον Μιχαήλ Ταμπακάκη να λέει ότι όλο αυτό είναι ακραίο γιατί σε τραβούσε κάτω» αποκάλυψε ο Γιώργος Χρυσοστόμου.

Read More

And More