Γιούλη Ηλιοπούλου για Άρη Μακρή: «Τέθηκε θέμα αντικατάστασής του από την παράσταση»

Τη σκηνοθέτη και θεατρική παραγωγό της παιδικής παράστασης στην οποία θα συμμετέχει ο Άρης Μακρής, συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα

Η Γιούλη Ηλιοπούλου παραδέχτηκε ότι τις πρώτες ημέρες που ξεκίνησε να γίνεται «θόρυβος» γύρω από το όνομα του Άρη Μακρή, με πολλούς να τον φωτογραφίζουν ως τον κακοποιητή της Άννας Μαρίας Βέλλη, υπήρξαν σκέψεις αντικατάστασής του από την παράσταση. Τελικά όμως, και εφόσον δεν έγινε ποτέ καμία επίσημη καταγγελία σε βάρος του, αποφασίστηκε ο ηθοποιός να συνεχίσει κανονικά,

«Βεβαίως και τέθηκε θέμα αντικατάστασης του Άρη Μακρή στην αρχή. Περνώντας όμως οι μέρες, εφόσον δεν έγινε κάποια επίσημη καταγγελία στο όνομά του, δεν είναι η θέση μας να κάνουμε τους δικαστές και να αποφασίσουμε να χάσει ένας άνθρωπος τη δουλειά του, που πιθανός – όπως ισχυρίζεται και ο ίδιος – να μην έχει καμία εμπλοκή με το θέμα. Οπότε, αποφασίσαμε από κοινού όλοι μαζί, να συνεχίσουμε και προχωράμε πολύ καλά με τις πρόβες.

Μίλησα μαζί του μετά τη συνέντευξη που έδωσε. Νομίζω ότι αισθάνεται πιο ξαλαφρωμένος. Ήθελε να πει τη δική του αλήθεια, την είπε δημοσίως. Κι αυτό είναι σημαντικό για εμάς, αυτά που έλεγε σε εμάς, τα είπε και δημοσίως. Ήταν μια βοήθεια στο να αποφασίσουμε τι θα γίνει από εδώ και μπρος, αν θα συνεχίσουμε μαζί ή θα προχωρήσουμε σε αντικατάσταση» είπε η Γιούλη Ηλιοπούλου.

«Δε μπορώ να μην αγαπάω τους συνεργάτες μου. Και μάλιστα, όταν έχουμε τέτοιους συνεργάτες, είναι ένας άριστος συνεργάτης ο Άρης. Αυτό δε σημαίνει ότι παίρνω κάποια θέση. Είμαι με τις γυναίκες, είμαι με τα θύματα. Γυναίκες κακοποιούνται δυστυχώς καθημερινά. Τα θύματα πρέπει να βρίσκουν τη δύναμη να απευθύνονται στον νόμο. Σε αυτή τη περίπτωση έχουμε έναν θόρυβο που ξεκίνησε από τα social» κατέληξε η Γιούλη Ηλιοπούλου.

Read More

And More