GLOBETROTTERS: Οι τρελές περιπέτειες συνεχίζονται! Όλα όσα θα δούμε σήμερα

Με την κουδούνα του νεροβούβαλου από την Καμπότζη στις αποσκευές τους, οι 2 σεφ, Χρήστος και Παντελής, καταφθάνουν στον εξωτικό Μαυρίκιο. Κι ενώ νομίζουν ότι ήρθε η στιγμή να χαλαρώσουν στο πολύ εντυπωσιακό ξενοδοχείο, σύντομα ανακαλύπτουν ότι η 1η τους αποστολή είναι να εργαστούν ως υπάλληλοι! Ο Παντελής ενθουσιάζεται επειδή μπορεί επιτέλους να συνεννοηθεί στα γαλλικά αλλά θα στεφθούν με επιτυχία οι προσπάθειές τους;

Η 2η αποστολή τους είναι αρκετά διαφορετική καθώς καλούνται να κάνουν υποβρύχια βόλτα στο βυθό του νησιού, αναζητώντας λίγα.. φύκια για τον Πέτρο Πολυχρονίδη.

Ο Στέλιος με τον Μιχαήλ-Άγγελο ταξιδεύουν στο Σαντιάγο της Χιλής, γνωρίζονται με τους Μαπούτσε και συμμετέχουν στα παραδοσιακά παιχνίδια τους. Στη συνέχεια, στη 2η αποστολή τους πηγαίνουν για αναρρίχηση στις Άνδεις, όπου μαθαίνουν τι είναι το καραμπίνερ, που τους ζήτησε ο Πέτρος να πάρουν μαζί τους.

Η Αντελίνα και ο Χάρης προσγειώνονται στην Αγία Πετρούπολη, όπου η 1η αποστολή τους είναι να κάνουν καλλιτεχνικό πατινάζ. Θα το τολμήσουν και ποιος θα τα καταφέρει καλύτερα; Στη 2η αποστολή, ο Χάρης επιλέγει να μην συμμετέχει ενώ η Αντελίνα μεταμορφώνεται σε χορεύτρια Καλίνκα και προσπαθεί μόνη της να φέρει εις πέρας την αποστολή και να πάρει μια μπαλαλάικα από έναν μουσικό.

Δες το τρέιλερ:

Read More

And More