Γλυκά Νερά – Δικηγόρος Ελένης Μυλωνοπούλου: “Έρχονται εκπλήξεις, ίσως γίνει γνωστό το κίνητρο του εγκλήματος”

Η δικηγόρος της συμβούλου ψυχικής υγείας της Καρολάιν, Ελένης Μυλωνοπούλου, φιλοξενήθηκε σήμερα τηλεφωνικά στο «Καλημέρα Ελλάδα».

Μιλώντας στον Γιώργο Παπαδάκη, η κ. Μάρκου προανήγγειλε εκπλήξεις και πιθανολόγησε πως θα γίνει γνωστό το κίνητρο του εγκλήματος.

«Η εντολέας μου έχει καταθέσει μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια, πράγματα που δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας, για τις επισκέψεις του ζευγαριού στο γραφείο της. Θα υπάρχουν εκπλήξεις σε αυτήν την υπόθεση, σχετικά με τη σχέση του ζευγαριού και την προσωπικότητα του δράστη. Υπάρχουν κάποιες ιδιαιτερότητες που δεν έχουν διαρρεύσει και καλώς δεν έχουν διαρρεύσει» ανέφερε η κ. Μάρκου.

Και πρόσθεσε στη συνέχεια: «Ενδεχομένως να προκύψουν στοιχεία που να δείχνουν το κίνητρο της δολοφονίας ή να επιβεβαιωθεί το γεγονός ότι είχε προμελετηθεί το έγκλημα. Είναι αλήθεια ότι ο καθένας από το ζευγάρι έμπαινε ξεχωριστά, όταν πραγματοποιούνταν η συνεδρία με τη σύμβουλο ψυχικής υγείας. Ήταν διάχυτος ο φόβος που ένιωθε η Καρολάιν και αυτό γινόταν αντιληπτό από την κυρία Μυλωνοπούλου. Γι’ αυτό και απαιτούσε η κ. Μυλωνοπούλου, συναισθανόμενη τον φόβο που ένιωθε η 20χρονη να κλείνει καλά την πόρτα».

Δες το βίντεο:

Read More

And More