Αποκάλυψη στο T-live

Γλυκά Νερά: Καβγάδες στο ζευγάρι για τα οικονομικά – Η μητέρα της Καρολάιν έδωσε 50,000 ευρώ για το οικόπεδο στο όνομα του πιλότου

Όπως έγινε γνωστό τις προηγούμενες ημέρες, ο καθ΄ ομολογίαν δολοφόνος, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος και η Καρολάιν είχαν αγοράσει ένα οικόπεδο στην περιοχή του Πικερμίου.  Εκεί ήθελαν να μετακομίσουν από τη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά και να φτιάξουν το δικό τους σπιτικό, όπου θα ζούσαν με την κόρη τους, Λυδία. (δες εδώ το ρεπορτάζ του T-live)

Το ποσό που κόστισε το εν λόγω οικόπεδο άγγιζε τις 55.000 ευρώ. Το ζευγάρι χρειαζόταν ακόμη 190.000 ευρώ για να προχωρήσει στην κατασκευή του σπιτιού, μέσω εταιρίας. Είχαν πάρει λοιπόν δάνειο ύψους 160.000 ευρώ και έμενε το υπόλοιπο των 30.000 ευρώ.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εκπομπής T-live, η μητέρα της Καρολάιν έδωσε 50.000 ευρώ, προκειμένου να βοηθήσει την κόρη της και τον γαμπρό της στην αγορά του οικοπέδου, το οποίο, γράφτηκε στο όνομα του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου. Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες της εκπομπής, το ζευγάρι είχε διενέξεις για τα οικονομικά.

Στην κατάθεσή του ο πιλότος δεν είχε προσδιορίσει την πηγή των χρημάτων για την αγορά του οικοπέδου.

Δες όλο το ρεπορτάζ του T-live στο παρακάτω βίντεο:

Read More

And More