Γλυκά Νερά – Συγκινεί η Αντελίνα Βαρθακούρη: “Αυτό το παιδί στιγματίστηκε. Θέλω να κάνω προσωπική έκκληση”

Συγκλονισμένο το Πανελλήνιο παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση στα Γλυκά Νερά. Η Αντελίνα Βαρθακούρη και το ΣΟΥΚΟΥ Family ασχολήθηκε εκτενώς με το θέμα και την σοκαριστική ομολογία του 32χρονου πιλότου, με την παρουσιάστρια να συγκινεί με τα λόγια της για την 11 μηνών κόρη της Καρολάιν.

«Αυτή τη στιγμή μιλάω ως μάνα… Αυτό το παιδί, το οποίο γεννήθηκε και καταλαβαίνετε με τι βιώματα θα μεγαλώσει. Αυτό το παιδί στιγματίστηκε πριν καν αρχίσει να καταλαβαίνει τον κόσμο. Θέλω να κάνω προσωπική έκκληση σε όλους μας να γίνουμε μια μεγάλη αγκαλιά – δεν ξέρω με ποιον τρόπο αλλά πιστέψτε με το ψάχνω – και θα κάνω τα πάντα για να βρω έναν τρόπο, ώστε όλοι εμείς να του σταθούμε και να του δείξουμε ότι ο κόσμος έχει και όμορφη πλευρά.

Οι ψυχές δεν γιατρεύονται, εκεί πρέπει να γίνουμε μια ασπίδα, μια μεγάλη αγκαλιά, ο καθένας με τον δικό του τρόπο να μπορέσουμε να δείξουμε στο βρέφος την όμορφη πλευρά της ζωής.

Εμείς οι γονείς είμαστε αυτοί που πλάθουμε ανθρώπους, υγιείς ή δολοφόνους, ή θύματα. Θέλει μεγάλη προσοχή το πώς προετοιμάζεις ένα παιδί. Να πλάθουμε παιδιά που νιώθουν σίγουρα για τον εαυτό τους, να είναι δυνατά και μεγαλώνοντας ως γυναίκες» τόνισε η Αντελίνα Βαρθακούρη.

Δες το απόσπασμα:

 

Read More

And More