Γλυκά Νερά: Θυμωμένη η μητέρα της Καρολάϊν με τον πιλότο – Σε σοκ ο αδερφός του 32χρονου

Η Χαρίκλεια Θεοδώρου από την Αλόννησο μίλησε στην εκπομπή ΣΚ Παρέα στον ΣΚΑΪ για την κατάσταση της οικογένειας της Καρολάιν, με την ομολογία του πιλότου για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

«Η μητέρα της Καρολάιν, η Σουζάνα είναι πάρα πολύ θυμωμένη. Είναι γεμάτη θυμό και πολλά γιατί. Δεν μπορεί να το διαχειριστεί, είναι σαν να είναι μέσα σε έναν εφιάλτη. Πάνω στον Μπάμπη είχε εναποθέσει όλες τις ελπίδες της, τον έβλεπε σαν συνέχεια της κόρης της. Δεν είχε ιδέα, δεν της είχαν μπει ποτέ υποψίες για τον Μπάμπη. Άλλωστε ήταν τόσο ευτυχισμένη για τα παιδιά, όλο έλεγε μη μας τύχει κανένα κακό τόσο ευτυχισμένα που είναι!

Όπως τόνισε, η 20χρονη δεν ήθελε να στενοχωρεί τη μητέρα της «Προφανώς γι’ αυτό η Καρολάιν δεν ήθελε να τη στενοχωρήσει τη μαμά της, ήταν τόσο υπερήφανη για τον γάμο τους, για τον γαμπρό της, για τα ταξίδια που έκανε το παιδί της. Νομίζω πως η Καρολάιν δεν ήθελε να της χαλάσει την εικόνα».

Όσο για το τι άνθρωπος είναι ο Μπάμπης, η ίδια είπε: «Σε σας έχει φανεί ψυχρός, αλλά έτσι ήταν και σαν άνθρωπος. Ήταν πάντα χαμογελαστός , δεν θύμωνε, δεν εκδήλωνε έντονα συναισθήματα, ούτε χαρά, ούτε λύπη, δεν έβριζε. Ήταν τόσο ερωτευμένος, ερχόταν στο νησί για μια ώρα για να της φέρει ανθοδέσμη». Μάλιστα, η Χαρίκλεια Θεοδώρου μίλησε και για την οικογένεια του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου:

«Ο αδερφός του ειναι σε σοκ, δεν μπορει να το πιστέψει, ειναι ακόμα εδώ στην Αλόννησο. Αν ξέρατε τους γονεις… Είναι άγιοι, μορφωμένοι, δεν ξερω πώς θα το διαχειριστουν. Ολα για τα παιδιά τους για τον Μπαμπη και τον Φωτη».

Read More

And More