Γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια αποκαλύπτει: “Με έχουν πάρει τηλέφωνο για ό,τι ριάλιτι υπάρχει”

Pop Up στον Alpha έκανε η Μαριάντα Πιερίδη και μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη δύσκολη περίοδο που βιώνουμε όλοι. Η αγαπημένη τραγουδίστρια έχει αφήσει πίσω της τον χώρο της μουσικής και έχει αφιερωθεί πλήρως στην οικογένειά της, ενώ πλέον είναι και yoga instructor. Η Μαριάντα αποκάλυψε στην Χριστιάνα Κοχλατζή πως κατά καιρούς δέχεται προτάσεις για να συμμετάσχει σε κάποιο reality της ελληνικής τηλεόρασης.

“Όλοι νομίζω είμαστε σε μια πάρα πολύ δύσκολη θέση, όπως είναι η κατάσταση. Το να έχεις παιδί σε υποχρεώνει να είσαι εκεί… κανένας παππούς ή γιαγιά δεν μπορεί να βοηθήσει. Η δουλειά μου είναι να είμαι μουσικός, τραγουδίστρια. Δεν έφερα τη γιόγκα για να αντικαταστήσει το τραγούδι. Αποφάσισα να μείνω με τον μικρό στο σπίτι μέχρι να μεγαλώσει. Δεν έβαλα τη γιόγκα πάνω από το σπίτι μου, το παιδί μου, τον άντρα μου. Στηρίζομαι περισσότερο στη δουλειά του συζύγου μου, η οποία περνάει κρίση. Η δική μου δουλειά είναι ανύπαρκτη. Οι καλλιτέχνες έχουν καταστραφεί…

Με έχουν κάνει πρόταση για ένα project, αλλά δεν θα πάω. Με έχουν πάρει τηλέφωνο για να πάω σε ό,τι ριάλιτι υπάρχει στην τηλεόραση” αποκάλυψε χαρακτηριστικά η Μαριάντα Πιερίδη.

Read More

And More