Γνωστός ηθοποιός αποκαλύπτει: “Είχα συμφωνήσει να είμαι στο J2US και δεν ενημέρωσαν ότι δεν θα είμαι” (video)

Στην εκπομπή της Ηλιάνας ΠαπαγεωργίουPop up” και τη δημοσιογράφο Χριστιάνα Κοχλατζή παραχώρησε συνέντευξη ο Ρένος Ρώτας. Ο γνωστός ηθοποιός αφού παραδέχθηκε ότι είναι single, έκανε μια αποκάλυψη για το Just the 2 of us. Ο ίδιος επρόκειτο να βρίσκεται σε αυτόν τον κύκλου του μουσικού διαγωνισμού, ωστόσο όταν ανακοινώθηκαν οι συμμετέχοντες είδε ότι δεν υπάρχει το όνομά του ανάμεσα σε αυτούς, χωρίς να έχει κάποια ενημέρωση.

“Για το J2US είχα πρόταση… Δεν αρνήθηκα αλλά είδα ξαφνικά τους διαγωνιζόμενους και δεν ήμουν. Δεν είχα καμία ενημέρωση. Δεν έκλεισε η συμφωνία γιατί υπήρχε μία πιο θεωρητική προσέγγιση των συνεργατών που ήθελαν για την καινούργια σεζόν δηλαδή είπαμε “ενδιαφέρεσαι; ενδιαφέρομαι άρα θα το κάνουμε, περιμένουμε όμως πώς διαμορφωθεί η ομάδα συνολικά” και έμεινε εκεί.

Με στενοχώρησε γιατί δεν μου αρέσει να μην με ενημερώνουν για το τι μέλλει γενέσθαι γιατί έχω κι εγώ ένα πρόβλημα που πρέπει να διαμορφώσω άσχετα αν αυτή τη στιγμή δεν έχει πολλές υποχρεώσεις”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ρένος Ρώτας.

Δες το βίντεο:

Read More

And More