Γνωστός πλαστικός χειρούργος στη Θεσσαλονίκη δέχτηκε άγρια επίθεση: Τι δηλώνει στο T-live

Άγρια επίθεση δέχτηκε γνωστός πλαστικός χειρουργός στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, το βράδυ της Δευτέρας. Δύο άγνωστοι του έστησαν ενέδρα έξω από το ιατρείο του και τον χτύπησαν -πιθανόν με λοστό- στο κεφάλι, όπως μετέφερε ο δημοσιογράφος, Χρήστος Στεφανής στο Τ-live, στον Alpha.

Η άγρια επίθεση διήρκησε περίπου 30 δευτερόλεπτα, ενώ από τους περαστικούς που αντιλήφθηκαν τα όσα έγιναν κλήθηκαν αμέσως Ασθενοφόρο και Αστυνομία. Οι δράστες, μέχρι και αυτή την ώρα, δεν έχουν εντοπιστεί.

Τι δήλωσε αποκλειστικά ο πλαστικός χειρουργός στο T-live

Η δημοσιογράφος Νίκη Κλωνάρη συνομίλησε με τον πλαστικό χειρουργό, ο οποίος σοκαρισμένος δήλωσε στην εκπομπή του Alpha: «Ακόμα είμαι στο ΑΧΕΠΑ και με εξετάζουν. Είμαι σε παρακολούθηση, είμαι μέσα σε θάλαμο. Έφευγα από το ιατρείο, όπως κάθε βράδυ, πήγα να βάλω την τσάντα μου στο μηχανάκι και δέχτηκα δολοφονική επίθεση, γιατί ήταν πολύ δυνατά τα χτυπήματα από πίσω. Από κάποιους αγνώστους. Δεν κατάλαβα εκείνη την ώρα γιατί με βαρούσαν. Έριξαν κάτω κάτι αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ. Δεν είπαν κάτι απειλητικό».

Ο 47χρονος ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει τι έχει συμβεί. «Περιμένω από την Αστυνομία να τους βρει και να δοθεί μία εξήγηση ποιοι ήταν αυτοί και γιατί το έκαναν».

Read More

And More