GNTM 2: Το ψέμα της Μαρίας και η ενόχληση της Βίκυς Καγιά – “Δεν μπορείς να αδειάζεις έναν άνθρωπο” [video]

Στο χθεσινό επεισόδιο του GNTM είδαμε τα κορίτσια να πραγματοποιούν μία ακόμα φωτογράφηση και στη συνέχεια να στέκονται μπροστά στους κριτές για να ακούσουν τα σχόλια τους.

Όταν ήρθε η σειρά της Μαρίας, λοιπόν, ο Δημήτρης Σκουλός έκανε πολύ θετικά σχόλια για την φωτογραφία της και, μάλιστα, στάθηκε σε μία απλή πόζα της, ρωτώντας την αν είχε γίνει με την καθοδήγηση της Βίκυς Καγιά.

Εκείνη τότε απάντησε πώς το αποτέλεσμα σε ότι αφορά τη συγκεκριμένη πόζα είναι 100% δικό της, αφήνοντας άφωνη τη Βίκυ Καγιά, η οποία ήξερε ότι η Μαρία λέει ψέματα.

«Μαρία, δεν είναι σωστό αυτό που κάνεις γιατί αυτή την πόζα στην έδειξα εγώ», της είπε η Βίκυ Καγιά, με το επίδοξο μοντέλο να συνεχίζει να ισχυρίζεται το αντίθετο. Λίγα δευτερόλεπτα μετά, όμως, άλλαξε γνώμη και αναρωτήθηκε με ποιον τρόπο μπορεί να σώσει αυτή την γκάφα της.

Η Βίκυ Καγιά φανερά εκνευρισμένη, αλλά και απογοητευμένη της ζήτησε να της εξηγήσει γιατί είναι τόσο άγρια και επιθετική. «Όλη αυτή η αμυντική στάση, αλλά και το γεγονός να λες ότι αυτή η πόζα είναι δική μου, ενώ την κάναμε μαζί, εμένα με πληγώνει. Όταν συνεργάζεσαι με έναν άνθρωπο δεν μπορείς να τον αδειάζεις».

Η Μαρία μετάνιωσε για τη στάση της λέγοντας πόσο ηλίθια είναι. «Η ηλιθιότητά μου έχει φτάσει σε άλλο επίπεδο. Μπορώ να ξεπεράσω μέχρι και την Κάτια σε ηλιθιότητα».

Παρόλα αυτά, η Μαρία κέρδισε για μία ακόμα φορά την καλύτερη φωτογραφία της εβδομάδας.

Read More

And More