GNTM: Αυτή είναι η παίκτρια που αποχώρησε! Ξέσπασαν σε δάκρυα οι φίλες της – Video

Στο χθεσινό επεισόδιο του GNTΜ, οι διαγωνιζόμενες κλήθηκαν να αντεπεξέλθουν σε μια νέα, δύσκολη και αρκετά επικίνδυνη δοκιμασία… αλά ροντέο! Τα κορίτσια του reality μόδας έκαναν μια grande λήψη πάνω στο «μαινόμενο ταύρο» και έπρεπε να είναι άκρως σέξι! Ωστόσο ένα μοντέλο δεν τα κατάφερε και η Βίκυ Καγιά δεν της έδωσε φωτογραφία…

Μέσα σε φορτισμένο κλίμα, η Γκλόρια Ντενίκη αποχώρησε από το GNTM, με τις φίλες της να ξεσπούν σε δάκρυα με το που άκουσαν ότι δεν παραμένει στο παιχνίδι. «Κορίτσια, μόνο μία θα πρέπει να παραμείνει στον διαγωνισμό και κάθε εβδομάδα αυτό θα γίνεται. Με βαριά καρδιά αλλά έτσι είναι. Αυτή είναι η Όλγα» ανέφερε χαρακτηριστικά η Βίκυ Καγιά κατά την ανακοίνωση του αποτελέσματος.

Η 21χρονη Γκλόρια Ντενίκη έχει γεννηθεί στο Κισινάου της Μολδαβίας και σπουδάζει διοίκηση και οικονομία στον τομέα των τουριστικών. Έχει εργαστεί ως υποδοχή σε χώρους εστίασης και ψυχαγωγίας. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται επαγγελματικά με το modelling καθώς έχει συμμετάσχει σε τοπικά καλλιστεία, σε fashion shows και έχει φωτογραφηθεί για ηλεκτρονικά καταστήματα. Ονειρεύεται να καταφέρει να ασχοληθεί παράλληλα με το χώρο της μόδας και με τις σπουδές της στο χώρο του τουρισμού.

Read More

And More