GNTM: Η αποθέωση της Ελευθερίας από τους κριτές και η παίκτρια που αποχώρησε! [video]

Στην πρώτη δοκιμασία αποχώρησης από το GNTM, μετά το makeover, τα κορίτσια κλήθηκαν να εμπνευστούν παράδοξες, γεωμετρικές πόζες, στα πλαίσια διαφημιστικής καμπάνιας για επώνυμες τσάντες και να ποζάρουν στον φακό του φωτογράφου-ειδικού στις επικίνδυνες αποστολές, Μάριου Καζάκου.

Η Ελευθερία είχε την καλύτερη φωτογραφία και οι κριτές την αποθέωσαν. «Ελευθερία μου, ελευθερώθηκες! Όχι μόνο να σ’ αρέσει, να είσαι περήφανη για τον εαυτό σου! Θέλω να πάω το βράδυ στο σπίτι μου και να το κάνω! Είναι ασύλληπτη αυτή η εικόνα για να είναι αληθινή. Κορίτσι μου είσαι μοντελάρα!» είπε η Βίκυ Καγιά, ενώ ο Δημήτρης Σκουλός με τη σειρά του της είπε χαρακτηριστικά ότι είναι από τις λίγες φορές που ζηλεύει που δεν είναι εκείνος πίσω από τις κάμερες.

H Άννα και η Λυδία είχαν τις χειρότερες φωτογραφίες και οι τέσσερις κριτές δεν έμειναν καθόλου ικανοποιημένοι με την απόδοση τους. Μάλιστα, η Βίκυ Καγιά τους είπε: «Καλά είμαστε σε ένα πλατό που πάντα έχετε να πείτε κάτι, τώρα δεν έχετε; Λοιπόν τη δεύτερη ευκαιρία θα την έχει η Άννα. Λυδία λυπάμαι πάρα πολύ…».

Έτσι, λοιπόν, ανακοίνωσε την αποχώρηση της Λυδίας, η οποία της απάντησε: «Δεν πειράζει. Ευχαριστώ πολύ!».

«Συνέχισε όμως κορίτσι μου, να πας σε ένα γραφείο σε παρακαλώ πάρα πολύ, κάτσε και σκέψου… Μπορεί να μη σου έκανε καλό ο ανταγωνισμός με το σπίτι κλπ, είναι κρίμα…» της είπε στη συνέχεια η Βίκυ Καγιά.

Από την άλλη, μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος, η Άννα δήλωσε στην κάμερα του reality μόδας: «Θεωρώ πώς ήταν δίκαιο, γιατί δεν είχε δείξει και πολλά νομίζω, οπότε ήταν λογικό να φύγει εκείνη».

Όπως φάνηκε, η Λυδία δεν είχε την ίδια άποψη με την Άννα.

Read More

And More