GNTM: Οι auditions των μεγάλων νικητριών, Κάτια Ταραμπάνκο και Άννα Μαρία Ηλιάδου! [vids]

Η απόλυτη ανατροπή έγινε στον μεγάλο τελικό του Greece’s Next Top Model το βράδυ της Πέμπτης! Εκεί που περιμέναμε να ακούσουμε ποια θα είναι το επόμενο Top Model της Ελλάδας, η Βίκυ Καγιά ανακοίνωσε πως νικήτριες είναι και η Άννα Μαρία Ηλιάδου και η Κάτια Ταραμπάνκο, αφήνοντας μας… speechless! Τα δύο μοντέλα είχαν ισοψηφία στην βαθμολογία της κριτικής επιτροπής και επειδή το κοινό δεν μπόρεσε να ψηφίσει, καθώς έπεσε το σύστημα η παραγωγή αποφάσισε να στέψει και τις δύο νικήτριες!

Είκοσι τέσσερα πανέμορφα κορίτσια ήρθαν αντιμέτωπα με τους χειρότερους φόβους τους, έκλαψαν, πείσμωσαν, συγκινήθηκαν, έχασαν, κέρδισαν, έπεσαν, σηκώθηκαν αλλά μόνο μόνο δύο κατάφεραν να αναδειχθούν Next Top Model της Ελλάδας. Η Κάτια Ταραμπάνκο και η Άννα Μαρία Ηλιάδου ήταν από τα κορίτσια που μας είχαν κάνει εντύπωση από τις auditions στην Αθήνα.

Η Κάτια είχε δηλώσει 22 χρονών, ενώ είχε αποκαλύψει ότι ο Δημήτρης Σκουλός ήταν εκείνος που την βρήκε και της πρότεινε να συμμετέχει στο GNTM. Το νεαρό μοντέλο είχε ήδη μια εμπειρία στο modelling, σε αντίθεση από την μόλις 18 ετών Άννα Μαρία που δεν είχε κάνει κανένα βήμα στον χώρο της μόδας, ωστόσο κέρδισε κατευθείαν τις εντυπώσεις των κριτών… και ιδιαίτερα του Άγγελου Μπράτη!

Δες τις auditions των δύο κοριτσιών:

Σίγουρα δεν θα περίμεναν ότι θα μοιραστούν… το έπαθλο!

Read More

And More