GNTM – Χαρά Παππά: Δείχνει το εντυπωσιακό μονόπετρο που της χάρισε ο Μπουράκ Χακί! Video

Η Χαρά Παππά αποχώρησε στο χθεσινό επεισόδιο του GNTM, καθώς δεν εντυπωσίασε τους κριτές στην πασαρέλα με ρούχα της BlueMarine. Μπορεί να μη κατάφερε να στεφθεί νικήτρια στο reality μόδας, ωστόσο η προσωπική της ζωή πάει από το καλό στο καλύτερο, καθώς τα τελευταία δυόμισι χρόνια είναι full in love με τον Τούρκο ηθοποιό, Μπουράκ Χακί. Το πρωί της Τρίτης, η μελαχρινή καλλονή βρέθηκε στην εκπομπή Στη Φωλιά των Κου Κου για να μιλήσει για την αποχώρησή της από το παιχνίδι, αλλά και για τη σχέση της με τον κούκλο Μπουράκ!

“Στην Τουρκία πήρα την απόφαση να βρεθώ δύο χρόνια πριν λόγω του Μπουράκ, που ήμουν μαζί του. Ήθελα να συγκατοικήσω με αυτό τον άνθρωπο. Ήμασταν 7 μήνες ήδη μαζί. Ήταν κάτι έντονο από την αρχή. Δεν τον γνώριζα. Μου άρεσε πάρα πολύ, ήταν πολύ γοητευτικός, γλυκός”, δήλωσε αρχικά η Χαρά Παππά.

“Με στηρίζει πάρα πολύ στα όνειρα μου. Έχει κάνει πάρα πολλά πράγματα και ο ίδιος στη ζωή του. Θα ήταν πολύ κακό και άσχημο να με κρατήσει πίσω επειδή εκείνος είναι σε κάποια φάση και εγώ σε κάποια άλλη. Για αυτό και τον αγαπώ τόσο, με καταλαβαίνει και αυτό είναι πολύ σημαντικό μέσα σε μια σχέση”.

Όταν πρόσεξε, δε, η Κατερίνα Καραβάτου το χέρι του νεαρού μοντέλου δεν μπορούσε να μην την ρωτήσει. “Ναι, είναι μονόπετρο. Το έχω και το φορούσα πριν από το παιχνίδι” απάντησε με χαμόγελο η πρώην διαγωνιζόμενη του GNTM. “Ήταν κάτι σαν πρόταση συμβίωσης διότι πως θα έφευγα έτσι από την Τουρκία. Το σκέφτηκε πιο ρομαντικά ο Μπουράκ”.

Read More

And More