Site icon TLIFE

Γωγώ Μαστροκώστα: Συγκινεί η κουμπάρα της Ελένη Μπούση – «Αγωνίστηκε, ήθελε να ζήσει, αφέθηκε στην πίστη της»

Η κουμπάρα της Γωγώς Μαστροκώστα, Ελένη Μπούση, μίλησε στην εκπομπήSuper Κατερίνα.

Όπως ανέφερε, λίγους μήνες μετά τον θάνατό της, η Γωγώ Μαστροκώστα έδωσε γενναία μάχη με τον καρκίνο, μέχρι την στιγμή που θέλησε να αφεθεί στην βαθιά της πίστη.

«Την λάτρευα, ήταν μία υπέροχη κοπέλα που αγωνίστηκε, νομίζω έδειξε σε όλο τον κόσμο ότι δεν πρέπει να το βάζεις κάτω. Είναι μεγάλο πράγμα να αφήσεις την πίστη σου πλέον να αποφασίσει για το μέλλον», είπε η Ελένη Μπούση.

«Την είχα φέρει στην Αμερική στους γιατρούς μας. Ήταν μια νέα κοπέλα που ήθελε να ζήσει. Όταν φτάνεις να λες πως δεν μπορείς να το νικήσεις, το Α και το Ω είναι ο Κύριος και πρέπει να αφήσω στα χέρια του τη ζωή μου. Αυτό το δέχτηκε και είναι μεγάλο πράγμα να αφήσει την πίστη σου να αποφασίσει για το μέλλον», πρόσθεσε η Ελένη Μπούση για τη Γωγώ Μαστροκώστα.

Η Γωγώ Μαστροκώστα έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της 25ης Μαΐου 2026, έπειτα από μια πολυετή και δύσκολη μάχη με την υγεία της. Το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», έχοντας στο πλευρό της μέχρι το τέλος τον σύζυγό της, Τραϊανό Δέλλα, την κόρη τους, Βικτώρια, αλλά και αγαπημένα της πρόσωπα. Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή η κόρη της μέσα από μια ιδιαίτερα συγκινητική ανάρτηση στα social media, αποχαιρετώντας τη μητέρα της ως «μαχήτρια» και «βράχο που δεν λύγισε ποτέ».

© 2026 tlife.gr