Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Δεν συζητάω για πρωινά, ούτε κατά διάνοια»

Δηλώσεις στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και στον Αλέξη Μπαρτσώκα παραχώρησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Ο γνωστός παρουσιαστής, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε ενδεχόμενο να επιστρέψει στην πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1 ενώ σχολιάζει και τη μεταφορά του «Εκατομμυριούχου» στο καθημερινό πρόγραμμα.

«Ο ΑΝΤ1 αποφασίζει πότε θα κάνει τις αλλαγές στα προγράμματα. Εμάς η δουλειά μας είναι να κάνουμε καλά γυρίσματα, από ‘κει και πέρα αποφασίζει το κανάλι», είπε αρχικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για τον «Εκατομμυριούχο» και πρόσθεσε αναφορικά με τις δηλώσεις της Σοφίας Βογιατζάκη: «Τη Σοφία την εκτιμώ ιδιαίτερα και λέει χαζομάρες. Αλλά δεν συζητάμε για πρωινά, ούτε κατά διάνοια».

Λίγο αργότερα, στην εκπομπή «Super Κατερίνα» προβλήθηκαν εκ νέου δηλώσεις της Σοφίας Βογιατζάκη, η οποία αναφέρει: «Χιούμορ έκανα μωρέ. Όταν το έχεις κάνει με το ίδιο παρεάκι σχεδόν 20 χρόνια πριν, τι νόημα έχει να ξανακάνεις την ίδια συνταγή; Θα με έβλεπα στην τηλεόραση, εξαρτάται από την πρόταση και τη χημεία. Θα ήθελα πάρα πολύ να παρουσιάσω ένα τηλεπαιχνίδι».

Read More

And More