Γρηγόρης Αρναούτογλου για Athens Pride: «Θα θεωρείται κάτι πλέον λογικό και δεδομένο ο καθένας να κάνει ό,τι θέλει»

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ξεπέρασε τον κορονοϊό και έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Μας» και τη Σοφία Ραφτοπούλου. Ο γνωστός παρουσιαστής σχολίασε και τις δηλώσεις που έγιναν πρόσφατα σχετικά με το Athens Pride.

«Είμαι καλύτερα. Υπάρχει ένα κύμα κορονοϊού, εγώ ευτυχώς το κατάλαβα από την πρώτη ημέρα. Έκανα εξέταση αίματος και τώρα που είμαι καλά, βγήκα. Δόξα το Θεό. Θα πάμε διακοπές στην Ελαφόνησο, 15 μέρες θα πάρω και τον Αναστάση μαζί μας» ανέφερε αρχικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

«Αυτό που συνέβη με το Athens Pride και τα παιδιά που θέλουν να κάνουν αυτή την παρέλαση, θέλουν να στείλουν αυτό το μήνυμα, είναι γιατί ακόμη βρισκόμαστε σε αυτή την μετάβαση. Για να φτάσουμε στην ισορροπία, από τη μία ήταν το ένα άκρο, το δύσκολο, που αυτά τα παιδιά δεν μπορούσαν να εκφραστούν και τώρα πάμε στο άλλο άκρο που από τη μία θέλουν να εκφραστούν, θα έρθουν σιγά σιγά τα χρόνια και αυτό θα κοπάσει. Θα θεωρείται κάτι πλέον λογικό και δεδομένο ο καθένας να κάνει ό,τι θέλει πάντα με σεβασμό και στην κοινωνία και στον δίπλα μας. Πάντα με αγάπη» τόνισε ο παρουσιαστής.

 

Read More

And More