Γρηγόρης Αρναούτογλου για Ελένη Μενεγάκη: «Εκείνη ξέρει καλύτερα τους λόγους που αποχωρεί, δεν υπάρχουν πολλοί καλοί παρουσιαστές»

Η Ελένη Μενεγάκη είναι στο επίκεντρο της επικαιρότητας μετά το ρεπορτάζ του Γιώργου Σκρομπόλα στο zappIT ότι αποχωρεί οριστικά από το Mega.

Το τέλος της παρουσιάστριας από το Μεγάλο Κανάλι σχολίασε και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μέσα από την ραδιοφωνική του εκπομπή, το πρωί της Πέμπτης.

«Τι συζητάτε ρε παιδιά. Ό,τι αποφασίζει ο κάθε άνθρωπος να κάνει, ό,τι θεωρεί ότι είναι καλύτερο για εκείνη τη στιγμή. Η Ελένη ξέρει καλύτερα τους λόγους που αποχωρεί. Δεν σχολιάζω για συναδέλφους, γιατί την Ελένη συνάδελφο τη θεωρώ μετά από 35 χρόνια. Η Ελένη ξέρει πολύ καλά και τι κάνει και τι νιώθει. Δεν μπορώ να ανοίξω ένα μικρόφωνο και να σχολιάζω, χωρίς να ξέρω. Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχουν πολλοί καλοί παρουσιαστές και το λέω μετά λύπης. 

Βλέπεις ότι με το άθλημα αυτό πολλοί ασχολήθηκαν, πάρα πολλοί λίγοι έμειναν σε αυτή την ιστορία. Υπάρχει μια έλλειψη παρουσιαστών στην ελληνική τηλεόραση. Δεν έχω μιλήσει μαζί της και δεν ρωτάω κανέναν άνθρωπο για τα επαγγελματικά του. Θα μου απαντούσε αλλά δεν θα της το έκανα ποτέ. Να της ευχηθούμε ό,τι είναι καλύτερο για εκείνη και να είναι ευτυχισμένη με την οικογένειά της. Αυτό είναι το πιο σημαντικό» τόνισε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

 

Το απόσπασμα προβλήθηκε στην εκπομπή Super Κατερίνα

Read More

And More