Γρηγόρης Αρναούτογλου για Κατερίνα Καινούργιου – Φαίη Σκορδά: «Με στενοχωρεί και με πληγώνει πολύ»

Στην κόντρα ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και την Φαίη Σκορδά αναφέρθηκε και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μέσα από την ραδιοφωνική εκπομπή του στον Sfera, όπου συζητώντας με τους συνεργάτες του τόνισε πως αυτά που ειπώθηκαν τον στεναχώρησαν πολύ.

«Όπως βλέπω τα νούμερα, το είδαν 1,5 εκατομμύριο. Νομίζουμε ότι υπάρχει ένας μικρόκοσμος που πρέπει να ασχοληθεί όσο εμείς. Δεν ασχολείται όλος ο κόσμος με αυτά που ασχολούμαστε εμείς. Τηλεοπτικό πρόγραμμα έκανε το πολύ 2 εκατομμύρια, που σημαίνει ότι τα υπόλοιπα οκτώ δεν το είδαν καν. Αυτό που την επόμενη ημέρα καθόμαστε και το σκεφτόμαστε και τρελαινόμαστε είναι στο μυαλό μας, γιατί ο κόσμος δεν ασχολείται», είπε αρχικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. 

Ο παρουσιαστής συνέχισε: «Εγώ δεν ήξερα τι έγινε και κόντεψα να τρακάρω. Με πήρε τηλέφωνο η Νάνσυ και μου είπε ότι τα δύο κορίτσια μάλωσαν. Εμένα σαν άνθρωπο της τηλεόρασης αυτό με στενοχωρεί και με πληγώνει πολύ. Οι άνθρωποι της τηλεόρασης θα έπρεπε να κρατάμε δυνατά αυτό το πράγμα και να μην δίνουμε καθόλου τέτοια τροφή». 

Το απόσπασμα προβλήθηκε στην εκπομπή Πρωινό ΣουΣού.

Read More

And More