Γρηγόρης Αρναούτογλου για Νίκο Μουτσινά: «Με έχει στενοχωρήσει πολύ»

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου το βράδυ της Τετάρτης 26/1 βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή  του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «The 2night Show». Η γνωστή ηθοποιός, μάλιστα, είχε την ευκαιρία να αλλάξει θέσεις και ρόλους με τον παρουσιαστή, κάνοντας μια διαφορετική συνέντευξη.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου κατά τη διάρκεια της συζήτησής του με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου θέλησε να εκφράσει ένα παράπονό του προς τον Νίκο Μουτσινά.

«Ο Νίκος με έχει στενοχωρήσει πολύ. Στο λέω πολύ σοβαρά. Του ζήτησα εδώ και δυόμιση χρόνια να πιούμε έναν καφέ. Και ίσως είναι και ο λόγος που γενικά έχω απομακρυνθεί. Μαθαίνω ότι γενικά δεν απαντάει στα μηνύματα και δε σηκώνει τηλέφωνα.

Δηλαδή είδα πως δεν ήταν επί προσωπικού, αλλά εγώ το πήρα πολύ προσωπικά. Του το ζήτησα τελευταία φορά που πήγα και του είπα “σε παρακαλώ, θέλω να σου πω κάτι και θέλω να το πούμε σε καφέ”. Δυόμιση τρία χρόνια δε με έχει πάρει ακόμη ένα τηλέφωνο να του πω να βρεθούμε να πιούμε ένα καφέ.

Τόσο πολύ με στενοχώρησε που σταμάτησα να ασχολούμαι. Πάντα εύχομαι όμως να είναι καλά. Δε θα μιλήσω για το ταλέντο του. Είχα πει στο ραδιόφωνο πρόσφατα, ότι επειδή στενοχωριέται που τώρα δεν πάει λίγο καλά στα νούμερα και σκεφτόταν για την τηλεόραση, ότι δεν έχει να αποδείξει τίποτα, έχει κάνει τόσο μεγάλες επιτυχίες, όλα αυτά κάνουν κύκλους, θα το ξαναβρεί. Μας λείπουν τέτοια ταλέντα στην τηλεόραση» είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164