Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Θα έκανα πρωινό, δεν θα το έκανα όπως ο Γιώργος Λιάγκας»

Τον Γρηγόρη Αρναούτογλου συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών, ο οποίος απάντησε για όλους και για όλα.

Ο γνωστός παρουσιαστής, όπως ήταν αναμενόμενο, ρωτήθηκε και για τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να επιστρέφει στην πρωινή ζώνη, τονίζοντας πως η επιθυμία του είναι να κάνει ψυχαγωγικό πρωινό, όχι όπως αυτό που κάνει ο Γιώργος Λιάγκας.

Συγκεκριμένα, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είπε: «Αν με ρωτάτε αν θα έκανα πρωινό, θα έκανα πρωινό. Το έχω ξαναπεί, μου αρέσει το πρωινό στην τηλεόραση, δεν θα το έκανα έτσι όπως το κάνει ο Γιώργος Λιάγκας. Θα έκανα ψυχαγωγία, θέλω να ξαναφέρω το γέλιο. Θα ξαναέκανα το παλιό εκείνο πρωινό, με τα παιχνίδια, με το γέλιο, με τη χαρά».

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ρωτήθηκε και για τη σύντροφό του, Νάνσυ Αντωνίου. «Η Νάνσυ δεν θέλει να βγει στην τηλεόραση ποτέ. Δεν ξέρω αν θα έκανε πρωινό η Νάνσυ, μπορεί ούτε πίσω από τις κάμερες. Δεν ξέρω αν θα είναι αρχισυντάκτρια στο πρωινό, αν ποτέ έκανα πρωινό. Μου λείπουν αυτά τα πρωινά της χαράς, μου λείπει η χαρά από τη ζωή».

Το βίντεο προβλήθηκε στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα

Read More

And More