Γρηγόρης Γκουντάρας: Η απάντηση στο ενδεχόμενο επιστροφής του στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου

Στο μαγαζί του στο Λαγονήσι συνάντησε η κάμερα του Mega Καλημέρα και η Ελένη Μουστάκη τον Γρηγόρη Γκουντάρα, λίγο πριν ολοκληρωθεί η τηλεοπτική σεζόν.

Ο παρουσιαστής μίλησε για τη χρονιά που οδεύει προς το τέλος της, το Όλα Γκουντ, τη Ναταλί Κάκκαβα και την Κατερίνα Καινούργιου.

«Τηλεοπτικά ήταν μία έντονη σεζόν, γιατί είδαμε πράγματα που δεν περιμέναμε. Τρομερός ανταγωνισμός σε όλες τις ζώνες, ευχάριστο είναι αυτό και διδακτικό παράλληλα» ανέφερε αρχικά ο Γρηγόρης Γκουντάρας, ο οποίος απέφυγε να απαντήσει για τη συνέχεια του Όλα Γκουντ. «Το θέμα να είμαστε αγαπημένοι και να πηγαίνουμε στη δουλειά με κέφι. Το συμβόλαιό μου τελειώνει στις 15 Ιουλίου. Αν βάλεις κάτω το τι ακούγεται, έχουν ακουστεί τα πάντα, δεν έχω ιδέα για τους αντικαταστάτες» συμπλήρωσε.

Σχετικά με τις συζητήσεις που ακούγεται να έχει με την ΕΡΤ, ο παρουσιαστής απάντησε πως «όλοι οι παρουσιαστές μιλούν αυτήν την περίοδο και είναι σημαντικό να χτυπάει το τηλέφωνο και να υπάρχει μια τιμητική πρόταση που σε περιμένει. Αυτή τη στιγμή συζητάω τα πάντα και να είμαι μόνος μου και μαζί. Συζητώ τα πάντα».

Όσον αφορά στην Κατερίνα Καινούργιου και το ενδεχόμενο επιστροφής του, ο Γρηγόρης Γκουντάρας σημείωσε πως «όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά, δεν έχω τέτοια προβλήματα. Με την Κατερίνα είχα περάσει 2 υπέροχα χρόνια, γιατί υπήρχε αλληλοσεβασμός, καθαρό βλέμμα και μεγάλη χαρά όταν πήγαινα στη δουλειά. Όλα είναι ανοιχτά».

Read More

And More