Γρηγόρης Μπιθικώτσης για Survivor: «Δε θα συγχωρούσα τον εαυτό μου να αφήσω το νεογέννητο και να πάω εκεί»

Ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης φιλοξενήθηκε στο Happy Day το πρωί της Δευτέρας 22 Νοεμβρίου και μίλησε για όλα όσα έχουν ακουστεί σχετικά με τη συμμετοχή του στο Survivor. Θα πάρει μέρος τελικά στο ριάλιτι επιβίωσης ή όχι;

«Έχουμε φτάσει επιτέλους στην τελική ευθεία. Σε 20-25 ημέρες μας έρχεται η κορούλα. Ανυπομονούν και τα άλλα δύο παιδιά μας να γνωρίσουν την αδερφούλα τους. Δεν είναι η πιο εύκολη διαδικασία μιας γυναίκας η εγκυμοσύνη, αλλά με την αγάπη και την υπομονή όλα ξεπερνιούνται. Μέσα από όλο αυτό έμαθα κι εγώ πολλά πράγματα. Ήμουν δίπλα της οπότε ήταν ένα μάθημα για μένα. Δόξα τω Θεό όλα πάνε πολύ καλά.

Ταλαιπωρήθηκε λίγο τους πρώτους μήνες γιατί έπρεπε να είναι συνεχώς ξαπλωμένη αλλά αυτά ανήκουν στο παρελθόν και έχουμε μπει στην τελική ευθεία» είπε ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης.

Για την πρόταση του Survivor, ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης ανέφερε στη Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Δεν υφίσταται για τον απλό λόγο ότι δε θα μπορούσα να αφήσω το παιδί μου, ένα νεογέννητο μωράκι 3,5 ημερών και να φύγω να πάω σε ένα μακρινό μέρος, χωρίς καν να έχω επικοινωνία με την οικογένειά μου σε μία τόσο σημαντική στιγμή. Δεν έχει νόημα να σας πω αν μου έγινε ή όχι η πρόταση γιατί δεν υφίσταται να πάω».

Read More

And More