Γρηγόρης Βαλλιανάτος για Αλέξη Κούγια: «Ρώτησε κανείς τα παιδιά του αν ήθελαν να είναι αυτός πατέρας τους;»

 Το θέμα που απασχολεί σήμερα όλα τα Μέσα, δεν είναι άλλο από την ψήφιση του νομοσχεδίου που επιτρέπει τους γάμους των ομόφυλων ζευγαριών στη χώρα μας. Με αφορμή τη ψήφιση του νομοσχεδίου με 176 ψήφους υπέρ, ο Αλέξης Κούγιας μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες δίνοντας έμφαση στον λόγο του Σπύρου Μπιμπίλα μέσα στη Βουλή.

«Ένιωσα πολύ άσχημα σήμερα το πρωί όταν σε όλες τις εκπομπές έβλεπα να προβάλλεται ως ιστορική η ομιλία του Μπιμπίλα. Ποιος του είπε του Μπιμπίλα ότι δεν έχει το δικαίωμα να είναι ομοφυλόφιλος; Εκείνο που δεν κατάλαβε ο άνθρωπος αυτός, είναι το αν ο Μπιμπίλας και ο κάθε Μπιμπίλάς έχουν το δικαίωμα να πηγαίνουν σε μια δομή και να διαλέγουν ένα παιδί, το οποίο δε το ρωτούν αν θέλει να έχει πατέρα και μητέρα τον Μπιμπίλα» ανέφερε, μεταξύ άλλων, στη δήλωσή του ο Αλέξης Κούγιας μετά τη ψήφιση του νομοσχεδίου για τους γάμους ομόφυλων ζευγαριών.

Αμέσως μετά την προβολή του βίντεο, ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος, που ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Super Κατερίνα, πήρε τον λόγο και είπε,  «Θέλω να ρωτήσω τον κύριο Κούγια, που δε μας ακούει αυτή τη στιγμή, ρώτησε κανείς τα παιδιά του αν ήθελαν να είναι πατέρας τους αυτός;» ενώ από τη δική του πλευρά, ο Σπύρος Μπιμπίλας ανέφερε:

«Επειδή ασχολείται με εμένα, δε θέλω να ασχοληθώ μαζί του. Θα ασχοληθώ μαζί του στα δικαστήρια, που του έχω κάνει μια αγωγή για τις συνεχείς και απαξιωτικές προσβολές προς το πρόσωπό μου… Κανένα παιδί δε ρωτήθηκε από ποιους θέλει να έρθει στον κόσμο».

Read More

And More