“Happy Day”: Πως υποδέχτηκαν χθες οι τηλεθεατές την Σταματίνα Τσιμτσιλή; Η πορεία της εκπομπής στους πίνακες τηλεθέασης.

Η χθεσινή Δευτέρα, δεν ήταν μία… οποιαδήποτε Δευτέρα για το “Happy Day”. Η χθεσινή Δευτέρα ήταν μία γιορτινή Δευτέρα, μιας και η εκπομπή υποδέχτηκε ξανά στο τιμόνι της, την Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η παρουσιάστρια αφού έγινε και… αγορομάνα και πλέει πλέον σε ροζ, αλλά και μπλε κύματα ευτυχίας γύρισε στο τηλεοπτικό της πόστο, σαν να μην πέρασε μια μέρα.

Φυσικά, οι συνεργάτες της την υποδέχτηκαν με άκρως αγαπησιάρικο τρόπο, γεμίζοντας το πλατό με γαλάζια μπαλόνια, γλυκά, ενώ οι ευχές που δέχτηκε η Σταματίνα ήταν χιλιάδες, μιας κι εκτός από την ομάδα της έσπευσαν να της ξανά ευχηθούν να της ζήσει ο γιος και οι τηλεθεατές.

‘Ετσι, αυτό που έχει ενδιαφέρον σήμερα να δούμε είναι, αν αυτή η αγάπη κι αυτό το… καλωσόρισμα, αποτυπώθηκε και στους πίνακες τηλεθέασης.

Το “Happy Day” ,λοιπόν, με… Σταματίνα και πάλι στη παρουσίαση, σημείωσε χθες κατά μέσο όρο ποσοστό τηλεθέασης 17,5%, ενώ στα νεανικά κοινά από 18-53 ετών, η καθημερινή, πρωινή εκπομπή του Alpha έφτασε το 21,0%!

Συμπέρασμα; Σε ότι έχει να κάνει με το νεανικό κοινό, ναι γύρισε χθες να δει “Happy Day” και την Σταματίνα Τσιμτσιλή να βρίσκεται και πάλι στο πλατό, μόλις σαράντα ημέρες, μετά την γέννα του τρίτου παιδιού της.

Όσο για το σύνολο; Εκεί οι επιδόσεις της εκπομπής δεν σημείωσαν σημαντικές αλλαγές, μιας και γύρω στο 17,0%, είχε καταφέρει να κρατήσει την εκπομπή αυτό τον ενάμισι μήνα που πέρασε και ο Δημήτρης Παπανώτας, ο οποίος στο ρόλο του leader της εκπομπής, κατάφερε να λειτουργήσει εξαιρετικά. Γνώμη μου…

Read More

And More