“Hell’s Kitchen”: Αλλάζουν τα δεδομένα για το ριάλιτι του ΑΝΤ1! Αυτό είναι το τηλεοπτικό μέλλον της εκπομπής…

Ραγδαίες εξακολουθούν να είναι εξελίξεις στον ΑΝΤ1… Το τηλεοπτικό ρεπορτάζ στο Μαρούσι αυτή την εποχή τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα, με αποτέλεσμα πολλές φορές να μην μπορείς καν να το προλάβεις.

Όσο η τηλεοπτική άσκηση στους πίνακες τηλεθέσης δεν βγαίνει και τα περισσότερα προγράμματα του καναλιού δοκιμάζονται σκληρά, τόσο οι αποφάσεις αλλάζουν σαν τα… πουκάμισα, μιας και απ ΄ότι όλα δείχνουν δεν υπάρχει πλέον ούτε υπομονή, ούτε ψυχραιμία για να δουν το πως ακριβώς μπορούν να διαμορφωθούν τα πράγματα σε ένα βάθος χρόνου.

Αυτή τη φορά ,λοιπόν, οι αποφάσεις αφορούν στο ολοκαίνουργιο “Hell’s Kitchen”, το οποίο δεν πρόλαβε καλά-καλά να συμπληρώσει τις δύο εβδομάδες στον αέρα του ΑΝΤ1 και οι πρώτες σημαντικές αλλαγές, έφτασαν στην πόρτα του.

Μετά τον πανολεθρίαμβο που σημείωσε το brand-new πρόγραμμα του καναλιού του Αμαρουσίου στους πίνακες τηλεθέασης την περασμένη εβδομάδα, οι Αντεννικοί είπαν να μην χάσουν δευτερόλεπτο και να δράσουν άμεσα, μπας και καταφέρουν να πετύχουν το θαύμα στους πίνακες τηλεθέσης, πριν να είναι αργά.

Σου λέει την πρώτη μάχη στους πίνακες τηλεθέασης μπορεί να την χάσαμε, όμως, δεν χάσαμε και τον πόλεμο.

Τουτέστιν; Το “Hell’s Kitchen” πλέον δεν θα βγαίνει στον αέρα μόνο Δευτέρα στις 9.00 το βράδυ, αλλά κάθε Κυριακή και κάθε Δευτέρα βράδυ, με στόχο φυσικά να ενισχυθεί η τηλεοπτική του παρουσία, να ανεβάσει τηλεοπτικές στροφές και φυσικά να καταφέρει να γίνει ένας δυνατός αντίπαλος στους πίνακες τηλεθέασης, γιατί έχει όλα τα εχέγγυα για να κρατήσει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο τηλεοπτικό παιχνίδι της τρέχουσας σεζόν.

Όλα αυτά φυσικά από την επόμενη εβδομάδα και το… ξανά βλέπουμε! Γιατί αν οι χαμηλές πτήσεις συνεχίσουν να επιμένουν, κανείς δεν μπορεί να ξέρει το τι μέλλει γενέσθαι με το fresh ριάλιτι του Έκτορα Μποτρίνι…

Read More

And More