Η Αλεξάνδρα Παντελάκη στο T-Live για τη σύλληψη Λιγνάδη: “Με σόκαρε – Έβλεπες έναν άνθρωπο ευγενή και εξαιρετικά μορφωμένο…”

Η Αλεξάνδρα Παντελάκη και η Μαρία Τζομπανάκη μίλησαν τηλεφωνικά στην εκπομπή T-Live, ώστε να τοποθετηθούν και δημόσια στο καίριο θέμα των ημερών, τη σύλληψη του Δημήτρη Λιγνάδη. Ο γνωστός σκηνοθέτης και ηθοποιός, να θυμίσουμε πως βρίσκεται σε ξεχωριστό κελί του εβδόμου ορόφου στη ΓΑΔΑ και ετοιμάζεται για την απολογία του αυτή την Τετάρτη 24/2.

“Συνυπήρξαμε παλιά σε ένα σήριαλ που λεγόταν “Η Αίθουσα του Θρόνου”. Εκείνο που έχω να πω ότι φυσικά είμαστε με το μέρος των θυμάτων, φυσικά είναι υπέροχο που άνοιξαν τώρα τα στόματα και θα επέλθει μια κάθαρση. Και εμένα με σοκάρουν και στο σήριαλ που παίζαμε μαζί έβλεπες έναν άνθρωπο, ο οποίος ήταν ευγενής, εξαιρετικά μορφωμένος, τίποτα δεν έδειχνε ότι υπάρχει ένα άλλο πρόσωπο τις νύχτες ή τα βράδια.

Διάβασε επίσης: Δημήτρης Λιγνάδης – Αυτό είναι το βιβλίο που έχει μαζί του στο κελί: Τα ερωτικά τρίγωνα και ο σαδισμός

Τίποτα, τίποτα δεν το έδειχνε. Μπορεί να είναι δύο πρόσωπα, μπορεί να χρειάζεται τι να σου πω δεν το έχω ξανασυναντήσει τέτοιο πράγμα στη ζωή μου, σε τέτοιο βαθμό, η διαστροφή να φτάνει, τίποτα δεν φαινόταν” δήλωσε η Αλεξάνδρα Παντελάκη.

 

“Θα τοποθετηθώ γενικά, γιατί αυτό αφορά όλη την ανθρωπότητα, είναι ένα κύμα που πάλλεται και μεγαλώνει και δημιουργεί μια πολύ μεγάλη ωστική δύναμη, ένα τσουνάμι που δεν ξέρουμε που θα είναι, που θα τελειώσει και πόσο ύψος θα έχει και τι θα καταστρέψει. Πάντα όμως μετά από μια καταστροφή έρχεται κάτι καλό. Αργά ή γρήγορα ότι όταν κακομεταχειρίζεται κάποιος την ανθρώπινη ψυχή, αντιδρά. Λυπάμαι πάρα πολύ, μα πάρα πολύ και πολύ βαθιά για όλο αυτόν τον πόνο γύρω μου και για αυτό εύχομαι με όλη μου τη ψυχή και ελπίζω κιόλας ότι έστω και με επώδυνο τρόπο να μπορέσουμε να σώσουμε το μέλλον των παιδιών που έρχονται.

Μας έχει σοκάρει όλους, το πρώτο ήταν να χάσω τον ύπνο μου. Πραγματικά έχασα τον ύπνο μου, το δεύτερο ήταν να αναλογιστώ και την ευθύνη που έχουμε όλοι σαν κοινωνία, σε αυτά που ακούμε και δεν παρεμβαίνουμε, ήρθε επιτέλους μια εποχή που αυτό φαίνεται, θα τελειώσει. Δεν θα φοβάται κάποιος να υπερασπιστεί αυτό που είναι δίκαιο για τον διπλανό του” ανέφερε χαρακτηριστικά η Μαρία Τζομπανάκη.

Read More

And More