Η Άννα Καραμανλή στο T-live για το «επεισόδιο» με τον Γιώργο Βαρεμένο: «Ταράχτηκα πάρα πολύ, δεν είναι αυτές συμπεριφορές»

Η Άννα Καραμανλή φιλοξενήθηκε στο T-live και μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου για το «επεισόδιο» με τον Γιώργο Βαρεμένο στον «αέρα» του ΣΚΑΪ. Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας χαρακτήρισε για ακόμα μία φορά σεξιστική και βίαιη την επίθεση του κ. Βαρεμένου εις βάρος της.

«Προφανώς είναι μία βίαιη, σεξιστική συμπεριφορά από τον εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν μπορεί, επειδή ο άλλος διαφωνεί, να σηκώνει το χέρι και να αρπάζει τα χαρτιά και μετά να στα πετάει στα μούτρα. Αυτά δεν συνάδουν με έναν βουλευτή που είναι στο δημοκρατικό τόξο. Αυτό θυμίζει άλλες εποχές. Που θα σταματήσει όλο αυτό, ας πούμε;» αναρωτήθηκε η Άννα Καραμανλή.

«Αν βάλετε να δείτε το βίντεο, επειδή ταράχτηκα πάρα πολύ, παίρνω τα χαρτιά μου, και βάζω το κινητό από κάτω. Αυτές δεν είναι συμπεριφορές, όταν διαφωνούμε, διαφωνούμε με επιχειρήματα, με λόγια και όχι με πράξεις. Ούτε αρπάζουμε από τα χέρια, ούτε τσαλακώνουμε, ούτε τα πετάμε στα μούτρα. Αυτά δεν είναι συμπεριφορές, κατά τη δική μου γνώμη» πρόσθεσε η Άννα Καραμανλή στην Τατιάνα Στεφανίδου.

Στη συνέχεια της συζήτησης, η Άννα Καραμανλή επεσήμανε:

«Εγώ ανέδειξα ένα γεγονός κι ανέδειξα μία υποκρισία. Δεν θέλω να ασχοληθώ άλλο με αυτό το θέμα. Εγώ θέλω να μιλήσω για την απαράδεχτη, βίαιη και σεξιστική συμπεριφορά του κ. Βαρεμένου. Αναγκάζεται και σύρεται και ζητά συγγνώμη, μετά δεν ζητά συγγνώμη και μετά βγαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ και λέει ότι ήταν απαράδεχτη συμπεριφορά. Αυτά τα αφήνω στους ανθρώπους που μας παρακολουθούν. Ούτε προσπαθώ να εκμεταλλευτώ τίποτα, δεν δίστασα μάλιστα να πάω απέναντι και από το κόμμα μου όταν χρειάστηκε. Δεν μπορώ την υποκρισία του «υποφέρω, αλλά πάω στο θέατρο με παρέα χαμογελαστή». Αυτό δεν το δέχομαι γιατί είναι ημέρες πένθους για την Ελλάδα».

«Αν ήταν δίπλα του ένας άνδρας, φαντάζομαι ότι δεν θα του πετούσε το χαρτί. Φαντάζεστε στη θέση του να ήταν ο Άδωνις Γεωργιάδης και να είχε αυτή τη συμπεριφορά σε γυναίκα συνάδελφο του ΣΥΡΙΖΑ εννοώ;» κατέληξε. 

Δες περισσότερα στο βίντεο:

Read More

And More