Η διερμηνέας μιλά στο “Μαζί σου” για τον γάμο της με τον επιχειρηματία που κατηγορήθηκε ότι πέταξε από το μπαλκόνι [video]

Happy end είχε η ιστορία της εντυπωσιακή διερμηνέας και του επιχειρηματία, που είχε κατηγορηθεί πριν λίγους μήνες ότι πέταξε από το μπαλκόνι του σπιτιού τους, αφού παντρεύτηκαν! Το μεσημέρι της Κυριακής, η ίδια μίλησε στην εκπομπή “Μαζί σου το Σαββατοκύριακο” και στην Τατιάνα Στεφανίδου για τη νέα αρχή που κάνει στη ζωής της αλλά και για τις δύσκολες στιγμές του παρελθόντος.

Ο γάμος τους έγινε στο Δημαρχείο Βούλας Βάρης Βουλιαγμένης, με την νύφη να λάμπει μέσα στο εντυπωσιακό νυφικό της! Οι δυο τους απόλαυσαν κάθε στιγμή του γάμου τους, ενώ η Ειρήνη Λύρη δεν σταμάτησε στιγμή να χορεύει. Η ίδια έχοντας ένα μεγάλο χαμόγελο σχηματισμένο στα χείλη, αποκάλυψε στην Τατιάνα Στεφανίδου ότι θέλει να κάνει μια μεγάλη οικογένεια μαζί με τον σύζυγό της, Νίκο, ενώ τον πολιτικό γάμο πρόκειται να ακολουθήσει και ο θρησκευτικός μαζί με την βάπτιση του παιδιού τους, όταν με το καλό εκείνη μείνει έγκυος.

Δες το βίντεο με την εξομολόγησή της:

Η Ειρήνη Λύρη χαμογελά ξανά στο πλευρό του αγαπημένου της!

Read More

And More