Συγκινητική ιστορία στο T-live

Η Διονυσία που έπαθε σοβαρά εγκαύματα από καυτό λάδι, δέχτηκε άγριο μπούλινγκ αλλά βρήκε τη δύναμη να προχωρήσει

Στο T-live φιλοξενήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 8/2 η Διονυσία Θεριανού, η οποία όταν ήταν μόλις 14 μηνών έπαθε ένα πολύ σοβαρό ατύχημα που παραλίγο να της στοιχίσει τη ζωή. Έπαθε σοβαρά εγκαύματα από καυτό λάδι, ωστόσο από θαύμα δεν τυφλώθηκε όπως είπαν οι γιατροί. Μετά από μία σειρά επεμβάσεων σε Ελλάδα και εξωτερικό, η εικόνα της αποκαταστάθηκε. Ωστόσο, το ψυχικό τραύμα από το άγριο μπούλινγκ που δέχτηκε, έμεινε για πάντα χαραγμένο.

Η ίδια έγινε εθελόντρια στην Αφρική και συγγραφέας.

Η Διονυσία κάθισε απέναντι από την Τατιάνα Στεφανίδου και μίλησε για τη συγκινητική ιστορία ζωής της. «Τα παιδιά και οι μεγάλοι με αποκαλούσαν τέρας και κουασιμόδο. Μου έλεγαν “πώς είσαι έτσι;”. Ακόμα και η επιστάτρια του σχολείου μου είπε στην Α’ γυμνασίου πώς είσαι έτσι. Τα ψυχικά τραύματα στο δημοτικό ήταν μεγάλα. Όμως υπήρχε μία μεγάλη δύναμη που προερχόταν από μέσα μου και με βοηθούσε να συνεχίσω τη ζωή μου. Και η αγάπη των γονέων και των αδερφών μου ήταν πολύ σημαντική» εξομολογήθηκε μεταξύ άλλων στο T-live.

Για τη δολοφονία του Άλκη, η Διονυσία είπε πως «ο άγγελος που θυσιάστηκε έγινε για να μάθουμε εμείς. Πρέπει να δούμε ως κοινωνία τι είμαστε και τι δίνουμε στα παιδιά μας. Η βία και το μίσος φέρνει μίσος».

 

Read More

And More