Η Ειρήνη Παπαδοπούλου απαντά για τη Μαρίνα Πατούλη: «Ή εγώ έχω καταλάβει λάθος, ή εσείς…»

Η Μαρίνα Πατούλη και η Ειρήνη Παπαδοπούλου έκαναν δηλώσεις στο Happy Day για το J2US και όλο το θέμα που έχει δημιουργηθεί με την οικειοθελή αποχώρηση της πρώτης.

«Ήταν πολύ ωραία εμπειρία, όμως έγιναν κάποιες συγκυρίες. Ήταν όλα πολύ καλά, θέλω να έχω μία όμορφη ανάμνηση και θα το κλείσουμε το Σάββατο με αυτόν τον τρόπο. Έγινε λάθος επιλογή τραγουδιού, που εγώ δεν είχα καμία ευθύνη σε αυτό, ένιωσα λίγο άβολα γιατί ακούστηκαν πολλά και διάφορα» ανέφερε αρχικά η Μαρίνα Πατούλη στην Όλγα Λαφαζάνη.

«Εγώ ήθελα να τραγουδήσω, όμως αυτό το τραγούδι δε μπορούσε να βγει και αυτό το στοιχείο δημιούργησε ένα πολύ κακό κλίμα και στη δική μου διάθεση… Δε μου ταίριαζε! Είπα μετά να αποχωρήσω και να συνεχίσουν τα νέα παιδιά… Γιατί να στερώ τη θέση από ένα παιδί που θέλει να παραμείνει; Ακούστηκε κάτι για φιλανθρωπικό, μη φιλανθρωπικό. Εγώ πήγα για έναν σκοπό εκεί κι όποιος κατάλαβε κατάλαβε» πρόσθεσε στη συνέχεια.

Για την Ειρήνη Παπαδοπούλου, η Μαρίνα Πατούλη είπε χαρακτηριστικά: «Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει, απλά καλό θα είναι να μην μιλάμε για τους άλλους παρά μόνο για τον εαυτό μας. Δεν με εκπροσώπησε, γι’ αυτό και το διέψευσα».

Από την πλευρά της, η Ειρήνη Παπαδοπούλου απάντησε για τη Μαρίνα Πατούλη: «Ή εγώ έχω καταλάβει λάθος… ή εσείς… Επειδή δεν έχω μιλήσει, δε ξέρω κάτι επίσημο, εγώ τουλάχιστον προς το τέλος αυτό αντιλήφθηκα. Πολύ αυθόρμητα απάντησα ότι εκεί κατάλαβα “ωχ μήπως δεν έχω καταλάβει σωστά;”»

Read More

And More