Η Ελένη Μενεγάκη στην… άγρια Δύση! Αυτή είναι η νέα φωτό της που ρίχνει το instagram.

Οι περιπέτειες όχι της… Ντόρας της μικρής εξερευνήτριας, αλλά της Ελένης Μενεγάκη, συνεχίζονται. Πιο συγκεκριμένα οι καλοκαιρινές περιπέτειες της “Απόλυτης” συνεχίζονται, μιας και μας έχει αποδείξει πολλάκις στο παρελθόν αυτό το κορίτσι, πως… δεν κουράζεται κάθε καλοκαίρι να κάνει non stop διακοπές.

‘Ετσι ,λοιπόν, και φέτος η γνωστή παρουσιάστρια τηρεί τις παραδόσεις και τι κι αν έχουμε φτάσει αισίως στις 29 Αυγούστου; Εκείνη εξακολουθεί να απολαμβάνει τον ήλιο, τον ουρανό, το απέραντο γαλάζιο και φυσικά όλη αυτή την απελευθερωτική γαλήνη που ζει ο καθένας από ΄μας όταν βρίσκεται σε περίοδο διακοπών.

Η Ελένη αφού “όργωσε” όλο το Αιγαίο κι όλο το Ιόνιο, έχει ρίξει τις τελευταίες εβδομάδες άγκυρα στη λατρεμένη της ‘Ανδρο, όπου κι απ ΄ότι φαίνεται θα πέσει και η αυλαία των καλοκαιρινών διακοπών της.

Πριν από λίγο μάλιστα, φρόντισε ν΄ ανεβάσει την παρακάτω υπέροχη φωτογραφία στο προσωπικό της λογαριασμό στα social-media, με την οποία κοντεύει να ρίξει το instagram, μιας και τα like πέφτουν βροχή.

Αν ήθελα να βάλω μία λεζάντα; Σαφέστατα κι αυτή θα ήταν “η Ελένη στην άγρια Δύση”, μιας και την βλέπουμε να ποζάρει χαμογελαστή αγκαλιά με τους γείτονές της στην ‘Ανδρο και με δύο υπέροχα άλογα, με φόντο… άγριο!

https://www.instagram.com/p/BnEVu4OFm87/?taken-by=elenimenegaki

Ακομπλεξάριστη, φυσική, χωρίς ίχνος μακιγιάζ και με καμία υποψία… στιλιζαρίσματος, η Ελένη αποδεικνύει για ακόμα μία φορά, πως ξέρει να χαίρεται τη ζωή…

Κατά τα άλλα; Η “Απόλυτη” επιστρέφει λίαν συντόμως στο γραφείο της εκπομπής της στον Alpha, μιας και ο χρόνος έχει αρχίσει να μετρά αντίστροφα και για τη φετινή της πρεμιέρα και ακόμα και αν είσαι η Ελένη, ενόψει πρεμιέρας πρέπει να ανασκουμπωθείς.

Η “Ελένη” θα κάνει πρεμιέρα στους δέκτες μας την Δευτέρα 1η Οκτωβρίου και ,ήδη, οι μηχανές της εκπομπής έχουν αρχίσει να δουλεύουν στο φουλ.

Ως γνωστόν η ξανθιά παρουσιάστρια είναι τελειομανής και δεν αφήνει τίποτα στη τύχη του, γι ΄αυτό και είναι ιδιαίτερα απαιτητική κι από τους συνεργάτες της.

 

 

Read More

And More