Η Ελεονώρα Μελέτη επιστρέφει τα «Μεσάνυχτα» – Η επίσημη ανακοίνωση του Alpha!

Η Ελεονώρα Μελέτη επιστρέφει στον Alpha με την εκπομπή «Μεσάνυχτα», που αναμένεται να καθηλώσει τους τηλεθεατές και τη νέα σεζόν 2019-2020. Το κανάλι της Κάντζας, μάλιστα, με μία λιτή ανακοίνωση γνωστοποίησε την ημερομηνία που θα κάνει η εκπομπή, η οποία δεν είναι άλλη από την Τρίτη 1η Οκτωβρίου στις 23:40.

Διαβάστε την αναλυτικά:

Μετά από μια επιτυχημένη τηλεοπτική σεζόν η Ελεονώρα Μελέτη επιστρέφει, αυτή τη φορά λίγο νωρίτερα. Τα «Μεσάνυχτα», έρχονται από την Τρίτη 1η Οκτωβρίου στις 23:40 και κάθε Τρίτη και Τετάρτη την ίδια ώρα.

Πρόσωπα της επικαιρότητας, πρωταγωνιστές της ζωής, άνθρωποι της διπλανής πόρτας θα μιλήσουν χωρίς φόβο, αλλά με πολύ πάθος. Οι ιστορίες τους θα μας φέρουν και φέτος σε επαφή με βαθιά συναισθήματα, μέσα από συνεντεύξεις και την ιδιαίτερη ματιά της Ελεονώρας.

Παράλληλα, κυκλοφόρησε και η επίσημη φωτογράφιση που πραγματοποίησε η Ελεονώρα Μελέτη για την φετινή σεζόν, στην οποία η παρουσιάστρια φαίνεται άκρως ανανεωμένη και πιο όμορφη από ποτέ.

Αξίζει να σημειωθεί πώς τις τελευταίες εβδομάδες, στον αέρα του Alpha, προβάλλεται το παραμυθένιο trailer της Ελεονώρας Μελέτη για την εκπομπή “Μεσάνυχτα“, που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει και -δικαίως- να χαρακτηριστεί ως ένα από τα πιο καλογυρισμένα και με υψηλή αισθητική για την φετινή τηλεοπτική χρονιά.

View this post on Instagram

Νιώθω τόσο τυχερή που δουλεύω με ανθρώπους που έχουν άποψη, αισθητική κ ταλέντο. Αυτό το ονειρικό βίντεο είναι το τρέιλερ της εκπομπης μας, που φέτος θα λέγεται «μεσάνυχτα» ( σκέτο) καθώς θα ξεκινάμε νωρίτερα. Είναι ένα ονειρικό σκηνικό, βγαλμένο από παραμύθι, όχι όμως κ οι ιστορίες που θα ακούσουμε κ φέτος, κ αυτό γιατί οι καλύτερες ιστορίες είναι οι αληθινές. Ευχαριστώ τον Μιχάλη Κωνσταντάτο, σκηνοθέτη του τρέιλερ, για την εκπληκτική δουλειά, όπως κ όλη της ομάδα τεχνικών που εργάστηκαν πάνω από 12 ώρες για το γύρισμα, αλλά κ τον Πάνο Κανή, που επιμελήθηκε το τελικό αποτέλεσμα που βλέπετε στις οθόνες σας! ( βρήκε επίσης την κομματαρα που ακούτε!) κ βέβαια την @pimif που συνέλαβε το concept! ❤️❤️❤️ερχόμαστε λοιπόν, με τα «μεσάνυχτα», σε λίγο καιρό, κ μη ξεχνάτε πως οι καλύτερες ιστορίες είναι πάντα οι αληθινές… #latenight #latenightshow #tv #tvhostess #makeup #hair @thanosvogiatzis #styling @gpantele @irisleontariti thank u @alphatv ❤️thank u @michailydia ❤️

A post shared by Εleonora Meleti (@nonoram) on

Αναμένουμε, λοιπόν, το comeback της Ελεονώρας Μελέτη.

Read More

And More