Η Ευγενία Μανωλίδου για τα δημοσιεύματα της προσωπικής της ζωής – «Δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσουμε αυτή τη συζήτηση»

Στα εγκαίνια έκθεσης συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» την Ευγενία Μανωλίδου. Η σύζυγος του Άδωνι Γεωργιάδη ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο επιστροφής της στην τηλεόραση, καθώς και τα δημοσιεύματα που αφορούσαν την προσωπική της ζωή.

«Δεν μου έχει λείψει η τηλεόραση. Δεν βλέπω τηλεόραση καθόλου πια γιατί δεν έχω τον χρόνο. Είμαι από το πρωί μέχρι αργά το απόγευμα στη σχολή και το βράδυ στην οικογένειά μου, καθώς και σε υποχρεώσεις σαν κι αυτές που έχουμε εδώ σήμερα» ανέφερε η Ευγενία Μανωλίδου.

Θα επέστρεφε με μία εκπομπή που να έχει ιστορικό περιεχόμενο; «Υπάρχουν πολλοί αξιόλογοι άνθρωποι που ασχολούνται με την ιστορία και εμένα η τηλεόραση δεν με χρειάζεται» απάντησε η Ευγενία Μανωλίδου στη συνέχεια.

Όσον αφορά στις φήμες για την προσωπική της ζωή και την οικογένειά της, η ίδια σημείωσε πως «ασχολούμαι με τα γεγονότα και όχι με τις φήμες. Δεν με στενοχωρούν τα δημοσιεύματα» ενώ για τα τελευταία δημοσιεύματα που απάντησε τόσο η ίδια, όσο και ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν θέλησε να απαντήσει. «Δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσουμε αυτή τη συζήτηση».

Άδωνις Γεωργιάδης: Το οργισμένο μήνυμα του Υπουργού για τις φήμες πως χτύπησε τη σύζυγό του, Ευγενία Μανωλίδου

Read More

And More