Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου “αδειάζει” τον Τριαντάφυλλο: “Δεν είχαμε χημεία… Με τον Χολίδη θα ταίριαζα καλύτερα”

Καλεσμένοι στην εκπομπή της Σίσσυς ΧρηστίδουΈλα Χαμογέλα” βρέθηκαν το πρωί της Κυριακής η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και ο Τριαντάφυλλος. Το ζευγάρι, που αποχώρησε από το δεύτερο Live του Just the 2 of us, μίλησε για την εμπειρία του στο μουσικό show, με εκείνη να αποκαλύπτει ότι δεν είχαν καθόλου χημεία μαζί κι αν επέλεγε ξανά, θα επέλεγε το Χρήστο Χολίδη για coach και όχι τον Τριαντάφυλλο. 

«Δεν έχουμε καθόλου χημεία εμείς οι δύο. Αν με ρώταγε ξανά ο Νίκος Κοκλώνης για να μου έδινε τον Τριαντάφυλλο, θα έλεγα όχι. Όχι γιατί είναι κακός coach, είναι πολύ δουλευταράς, καλό παιδί και οικογενειάρχης, αλλά δεν ταιριάζουν οι χημείες μας. Με έναν Χολίδη θα ταίριαζα καλύτερα. Θα τον πλαισίωνα, θα με πλαισίωνε.

Μπορεί με κάποια άλλη κοπέλα να είχες καλύτερη χημεία και να είχες καλύτερη εξέλιξη στο παιχνίδι, όπως κι εγώ με έναν άλλον άνθρωπο. Είχαμε πολλές διαφωνίες από την αρχή. Εγώ γελάω με τα πάντα, επιλέγω να βλέπω τη φωτεινή πλευρά. Ο Τριαντάφυλλος έχει και την καριέρα που έχει και τα παίρνει πιο σοβαρά τα πράγματα”, δήλωσε αρχικά η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου. 

Ωστόσο, ο Τριαντάφυλλος απέφυγε να σχολιάσει τις δηλώσεις της και τόνισε πως εκείνος θα την επέλεγε ξανά. «Εγώ θα παραμείνω όπως είμαι και θα πω ότι αν μου ξαναέδιναν την ευκαιρία να πάω στο J2US, θα έπαιρνα ξανά την Ευρυδίκη. Εγώ πάντα στηρίζω τον άλλον μέχρι το πικ».

Δες το βίντεο:

Read More

And More