Η Φαίη Σκορδά για τις δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα – «Ίσως είδαν ότι έχει ρεύμα, αυτό λίγο με προβληματίζει»

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις μετά τις δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα κατά των γυναικών.

«Εγώ δεν βλέπω να έχει πρόβλημα μια γυναίκα στην Ελλάδα και γενικά στην Ευρωπαϊκή Ένωση, κανένα. Εκτός αν θέλει να έχει. Δηλαδή αν πάρει έναν σατράπη ο οποίος την κακοποιεί και δεν μιλάει και κάθεται και το ανέχεται, είναι πρόβλημά της», είχε δηλώσει πριν από λίγες ημέρες ο δημοσιογράφος στην κάμερα του ΣΚΑΪ.

Μετά τις έντονες αντιδράσεις αλλά και ανακοίνωση που εξέδωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Αριστεράς, Κωστής Καρπόζηλος με την οποία ζητά να παραιτηθεί ο Δημήτρης Παπανώτας ή να αποπεμφθεί από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, οι δηλώσεις του δημοσιογράφου σχολιάστηκαν από τις πρωινές εκπομπές.

Όσα είπε η Φαίη Σκορδά

«Προβληματίζομαι και δεν τοποθετούμε γιατί σαφώς μια δήλωση τέτοιου είδους, έχει σχόλιο κατακριτέα , αρνητικά γιατί μία γυναίκα ή ένας άνδρας όταν κακοποιείται, για ποιον λόγο δεν το σταματά γιατί δεν έχεις τις δυνάμεις, φοβάσαι και χίλια γιατί… πάντα είμαστε υπέρ του θύματος ξεκάθαρα.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση με προβληματίζει επειδή μέσα παίζουν και τα κομματικά, εγώ θα περίμενα μία αντίδραση αφύπνισης εκείνη τη στιγμή», είπε η Φαίη Σκορδά.

«Ίσως είδαν ότι έχει ρεύμα ο Παπανώτας, αυτό λίγο με προβληματίζει. Η κυρία Δούνια ξεκαθάρισε τη θέση της απέναντι στον Παπανώτα, με τις όποιες δηλώσεις έκανε μέσα από την εκπομπή του Κώστα Τσουρού» είπε η Φαίη Σκορδά

Read More

And More