Η Φάρμα: O κακός χαμός ανάμεσα σε Αγγελική Ηλιάδη και Αθανασία Τσουμελέκα για τα μάτια της Σάσας Μπάστα

Την πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση στη Φάρμα κλήθηκε να υποδείξει η νέα αρχηγός Αγγελική Ηλιάδη με την επιλογή της όπως φάνηκε να μην προκαλεί έκπληξη σε κανέναν. Η Αθανασία Τσουμελέκα ήταν εκείνη που επέλεξε η τραγουδίστρια ως πρώτη μονομάχο ωστόσο η αθλήτρια δεν το πήρε και τόσο όμορφα.

«Το ξέρω ότι το έχεις καταλάβει» σημείωσε χαρακτηριστικά η Αγγελική Ηλιάδη βγάζοντας στεγνά στον τάκο την συμπαίκτρια της. «Δεν μπορείς να με κοιτάξεις στα μάτια όλη την ημέρα» αποκρίθηκε άμεσα και με νόημα η Αθανασία Τσουμελέκα.

Με την σειρά της, η Αγγελική Ηλιάδη υπογράμμισε πως «εγώ σε κοιτάω στα μάτια πάντα όπως και τώρα και ξέρεις πολύ καλά ότι το κάνω αυτό γιατί ήμασταν τρεις φίλες και την μία την έστειλες έξω από δω. Αυτό εμένα μου στοίχισε πάρα πολύ και δεν μπορώ να το συγχωρήσω» εννοώντας την Σάσα Μπάστα.

Στη συνέχεια η συζήτηση γύρω από την πρόσφατη αποχώρηση της Σάσας Μπάστα έγινε πιο έντονη με τις δυο κυρίες να προσπαθούν να πουν όσα περισσότερα μπορούν, συχνά διακόπτοντας η μια την άλλη ενώ σε κάποιο σημείο η Αθανασία Τσουμελέκα χτύπησε το χέρι στο τραπέζι προκειμένου να πάψει η συμπαίκτρια της να την διακόπτει. Κάτι που, ασφαλώς, εξόργισε την Αγγελική Ηλιάδη.

Ήταν εκδικητικό πάντως και το καταλάβαμε όλοι» τόνισε, μέσα σε όλα, η Αθανασία Τσουμελέκα για την υποψηφιότητα της στη Φάρμα.

Λίγο μετά όμως τα πνεύματα ηρέμησαν με τις δυο παίκτριες να έρχονται και πάλι κοντά.

Read More

And More