Η Φάρμα: Αυτοί είναι οι δύο νέοι παίκτες – Ένας σχεδιαστής μόδας και η αδερφή γνωστής παρουσιάστριας

Η “Φάρμα” έκανε πρεμιέρα την περασμένη Παρασκευή και κατάφερε να κερδίσει το ενδιαφέρον του κοινού. Μπορεί από την πρώτη κιόλας εβδομάδα να αποχώρησε ένας παίκτης, όμως η παραγωγή αποφάσισε να προσθέσει ακόμα δύο ένοικους στη φάρμα, τους οποίους πρόκειται να δούμε να “εισβάλουν” στο επόμενο επεισόδιο.

Ο λόγος για τη Μαρία Φραγκάκη, ραδιοφωνική παραγωγό και αδερφή της Εύης Φραγκάκη, αλλά και τον Ερωτόκριτο, ο οποίος είναι σχεδιαστής μόδας. Η κάμερα της εκπομπής “Το Πρωινό” συνάντησε τους δύο παίκτες, λίγο πριν από την είσοδό τους στο παιχνίδι και εκείνοι μίλησαν για όλα.

“Ερωτόκριτος είναι το πραγματικό όνομα, το οποίο το έχω επιλέξει εγώ. Είμαι γεννημένος νικητής”, ανέφερε αρχικά ο σχεδιαστής μόδας. Ο ίδιος μεγάλωσε μαζί με τη γιαγιά του σε ένα ορεινό χωριό της Κρήτης και έτσι έχει γνώσεις σχετικά με τα ζώα και τις αγροτικές δουλειές. Ο Ερωτοκριτος ασχολείται με την αυτογνωσία και την αγάπη προς τον εαυτό, ενώ έχει ιδρύσει και έναν οργανισμό για να βοηθάει ανθρώπους, γεγονός που έγινε μετά το θάνατο του γιου του από λευχαιμία.

Από την άλλη πλευρά, η Μαρία Φραγκάκη δηλώνει έτοιμη και ενθουσιασμένη να ζήσει την εμπειρία, παρά το γεγονός ότι δεν έχει καμία ιδέα από αγροτικές δουλειές. Το αντικείμενο που πήρε μαζί της στο παιχνίδι είναι ένα ροζ γουρουνάκι δώρο από τον γιο της, ο οποίος περιμένει πως και πως να τη δει μέσα στη Φάρμα.

Δες το βίντεο:

Read More

And More