Η Φάρμα: Η Σάσα Μπάστα επιστρέφει και ενημερώνεται για την αποχώρηση της Αγγελικής Ηλιάδη

Η Φάρμα: Παλιοί και νέοι παίκτες ανατρέπουν τα πράγματα στο ριάλιτι του ANT1 με τη Σάσα Μπάστα να ενημερώνεται έκπληκτη για την αποχώρηση της Αγγελικής Ηλιάδη.

Να θυμίσουμε πως η Αγγελική Ηλιάδη στα προηγούμενα επεισόδια αποχώρησε εκτάκτως από τη Φάρμα μετά την είδηση για τον θάνατο του πατέρα της.

Η Φάρμα – Όσα θα δούμε την Δευτέρα 17 Ιανουαρίου στον  ANT1

Η 7η εβδομάδα στη «ΦΑΡΜΑ» του ΑΝΤ1, επιφυλάσσει εκτός από την είσοδο τριών νέων παικτών (Δες ΕΔΩ τους νέους παίκτες) και δύο επιστροφές που θα ανατρέψουν τα δεδομένα και τις ισορροπίες.

Οι πόρτες της  ανοίγουν, και δύο γνώριμα πρόσωπα κάνουν την εμφάνισή τους, προκαλώντας ποικίλες αντιδράσεις και συναισθήματα. Η Σάσα Μπάστα και ο Κουτσαβάκης φορούν ξανά τις γαλότσες τους και μπαίνουν στο παιχνίδι.

Έχοντας κάνει ήδη μια «περιπετειώδη» και «ηχηρή» διαδρομή μέσα στη Φάρμα, οι δύο παίκτες επιστρέφουν στον… «τόπο του εγκλήματος» και ανακατεύουν ξανά την τράπουλα.

«Έφυγε; Τώρα μου κάνεις πλάκα! Πως είναι; Τώρα μου κάνεις πλάκα», έκπληκτη η Σάσα Μπάστα ενημερώνεται για την αποχώρηση της Αγγελικής Ηλιάδη.

Read More

And More