Η Φάρμα – Κώστας Γκρέκας: Η αποκάλυψη για την ημέρα του τελικού στις πρώτες δηλώσεις μετά τη νίκη

Ο Κώστας Γκρέκας είναι ο μεγάλος νικητής της “Φάρμας“. Το πρώην μοντέλο βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “Το Πρωινό” και μίλησε για την εμπειρία του στο παιχνίδι.

Μπορεί τελικά εκείνος να κέρδισε τα έπαθλα, ωστόσο κατά τη διάρκεια του αγώνα ένιωσε ότι ήταν μόνος, αφού οι υπόλοιποι παίκτες είχαν δημιουργήσει μία ομάδα. Μάλιστα, ο Κώστας Γκρέκας αποκάλυψε ότι κάποιοι συμπαίκτες του έδιναν οδηγίες σε άλλους, γεγονός που ήταν πολύ άδικο.

 

Διάβασε ακόμα: Η Φάρμα – Κώστας Γκρέκας: Ο νικητής του μεγάλου τελικού! Το μόντελινγκ, ο γάμος με την Έλενα Βαζούρα και το ποδόσφαιρο

 

Ειδικότερα, ο Κώστας Γκρέκας ανέφερε: “Είχα μία κακή ημέρα. Δεν ήμουν καλά. Ήταν πέντε άτομα και εγώ ένιωσα ότι παίζω μόνος μου εναντίον τεσσάρων. Ο Ντούπης, ο Μπιλάκος και η Κυριακή ήταν από την αρχή μαζί και βοήθαγε ο ένας τον άλλον. Απλά στον ημιτελικό δεν έπρεπε να υπάρχει άλλη βοήθεια.

Υπήρχε μία βοήθεια, ενώ δεν έπρεπε, από τον έναν παίκτη στον άλλον. Δεν θέλω να πω ποιος σε τι… Απλά αισθανόμουν ότι έπαιζα μόνος μου εναντίον τριών και η Κάτια τέσσερις. Είπαν “σίγουρα όχι αυτός”. Έδωσαν οδηγίες για το παιχνίδι στον επόμενο…Και έγινε αυτό 2 -3 φορές. Εκεί, οι 5 βαθμοί θα μπορούσαν να ήταν 15 και 20″. 

Δες το βίντεο:

Read More

And More