Η Φάρμα – Μαρία Φραγκάκη: Η επαγγελματική της πορεία και ο γάμος με τον Μάρκογλου – Φωτογραφίες από τη ζωή της

Η Φάρμα έκανε πρεμιέρα την Παρασκευή 12 Μαρτίου μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ANT1, με 14 ξεχωριστούς παίκτες. Μετά την πρώτη αποχώρηση, στο αγροτικό ριάλιτι μπαίνουν ακόμη δύο παίκτες. Ανάμεσά τους η Μαρία Φραγκάκη, γνωστή δημοσιογράφος και ραδιοφωνική παραγωγός αλλά και αδερφή της γνωστής δημοσιογράφου, Εύης Φραγκάκη.

Όσα θες να μάθεις για την Μαρία Φραγκάκη

Η Μαρία Φραγκάκη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε Θεολογία στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
Έχει πάρει συνεντεύξεις από πολύ μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, μεταξύ άλλων από τον Dj Tiesto, Chemical Brothers, Faithless, John Digweed. Επίσης, έχει παρουσιάσει μουσικές και ψυχαγωγικές τηλεοπτικές εκπομπές και έχει συνεργαστεί με περιοδικά, εφημερίδες και sites.

Αυτή την περίοδο, εργάζεται ως δημοσιογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός στον σταθμό Easy 97.2, όπου παρουσιάζει το «Thrive weekend», μια εκπομπή για το wellness, την αυτοβελτίωση και την ευεξία. Παράλληλα, κάνει τα «Thrive podcasts», τα οποία μπορεί να απολαύσει κανείς στη νέα πλατφόρμα του ΑΝΤ1, Soundis.gr.

Η Μαρία γνώρισε τον σύζυγο και πατέρα του παιδιού της, Νίκο Μάρκογλου, ο οποίος είναι επίσης ραδιοφωνικός παραγωγός και DJ, στον σταθμό που εργάζονταν, σε μια αλλαγή βάρδιας. Κι ενώ στην αρχή δεν τον συμπαθούσε, σύντομα την κέρδισε ο ανοικτός χαρακτήρας και η καλή του διάθεση.

Το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου τον Αύγουστο του 2019 στην Πάρο, μετά από 11 ολόκληρα χρόνια σχέσης. Η νύφη έφτασε στο εξωκλήσι της Ζωοδόχου Πηγής στην παραλία Λαγγέρι της Νάουσας, συνοδευόμενη από όργανα και έλαμπε μέσα στο ρομαντικό νυφικό της! Η Μαρία Φραγκάκη προτίμησε να πιάσει τα μαλλιά της και να φορέσει ένα μακρύ τούλινο πέπλο, αφού τα μελτέμια του Αυγούστου ήταν δυνατά. Από το μυστήριο δεν θα μπορούσε να λείπει φυσικά ο γιος τους, Νικόλας, οποίος παρέδωσε την μητέρα του στον πατέρα του. (Δες εδώ το φωτογραφικό άλμπουμ του γάμου τους)

Η Μαρία δηλώνει ότι είναι αυθόρμητος άνθρωπος και ότι, αν και δεν έχει καμία σχέση με τη φύση και τις αγροτικές εργασίες, πήρε πολύ εύκολα την απόφαση να μπει στη «Φάρμα», αφού φυσικά είχε την έγκριση του 10χρονου γιου της, Νικόλα. Είναι αρκετά γυμνασμένη και θεωρεί ότι οι απαιτήσεις της ζωής στη «Φάρμα» δε θα την δυσκολέψουν ιδιαίτερα.

Φωτογραφίες: Instagram, Πέτρος Χόντος

Read More

And More