Η Φάρμα: Το παράπονο του Γρηγόρη Αναστασιάδη και τα καυτά φιλιά με την Αγγελική Ηλιάδη – Όσα θα δούμε

Μια νέα εβδομάδα ξεκινά για τη Φάρμα – Δες αναλυτικά όσα θα δούμε στα νέα επεισόδια του ριάλιτι του ANT1.

Η ΑΡΧΗΓΙΑ του Κουτσαβάκη συνεχίζει να είναι πηγή έντασης και να προκαλεί πολλές παρασκηνιακές συζητήσεις.

Η νέα ΑΠΟΣΤΟΛΗ και ο τρόπος που την διαχειρίζεται ο ΑΡΧΗΓΟΣ εξοργίζει τους παίκτες. Κάποιοι βάζουν το χέρι στο… μέλι, αλλά τελικά δεν θα αποδειχτεί τόσο γλυκό γι’ αυτούς. Ένας τραυματισμός που οδηγεί στο νοσοκομείο, αλλά και η «εισβολή» δύο νέων παικτών διαταράσσουν τις ισορροπίες στη ΦΑΡΜΑ.

Η ΜΟΝΟΜΑΧΙΑ γίνεται σε ένα έντονα συγκινησιακό κλίμα. Ποιος θα αποχωρήσει, τελικά, από τη ΦΑΡΜΑ; Ποια απρόσμενη εξέλιξη θα πυροδοτήσει επιπλέον την κατάσταση;

Η ΦΑΡΜΑ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ, ΣΤΙΣ 21:30

Όλοι οι παίκτες περιμένουν ότι η Νάιρα, που αποχώρησε, θα κάνει την ανατροπή και δεν θα αφήσει ΑΡΧΗΓΟ τον Κουτσαβάκη. Για τη Νάιρα, όμως, η ανατροπή είναι να δώσει το «χρίσμα» στον Κουτσαβάκη, όπως και κάνει, «γκρεμίζοντας» τις ελπίδες για μια ήσυχη εβδομάδα στη ΦΑΡΜΑ.

Μετά την ανακοίνωση του νέου αρχηγού, ο Κουτσαβάκης και ο Αστρινός προσπαθούν να λύσουν τις διαφορές τους και όλα δείχνουν ότι το κλίμα εξομαλύνεται. Ο Κουτσαβάκης δηλώνει ότι θα είναι ευγενικός και ότι δεν θα κάνει, πλέον, τρέλες. Τα κορίτσια, όμως, για να έχουν ήσυχο το κεφάλι τους κρύβουν κάποιες από τις προμήθειες.

Το παράπονο του Γρηγόρη Αναστασιάδη και τα καυτά φιλιά με την Αγγελική Ηλιάδη – Δες περισσότερα στο παρακάτω βίντεο:

Ο ΕΠΙΣΤΑΤΗΣ ανακοινώνει στους παίκτες την ΑΠΟΣΤΟΛΗ, η οποία είναι να βάλουν γρασίδι, να φτιάξουν μονοπάτια και να επεξεργαστούν μαλλί με παραδοσιακό τρόπο. Το έπαθλο είναι 10 έξτρα κότες.

Όλοι ενθουσιάζονται από την ΑΠΟΣΤΟΛΗ εκτός από τον ΑΡΧΗΓΟ, οποίος έχει άλλα σχέδια στο μυαλό του. Ο Κουτσαβάκης «καίει» τις οδηγίες για την κατασκευή των μονοπατιών, γεγονός που προκαλεί θύελλα αντιδράσεων. Ο συνήθως ήρεμος Μάνος του ζητάει, σε έντονο ύφος, να φύγει από τη ΦΑΡΜΑ, ενώ η Αθανασία τον καλεί να παραιτηθεί από ΑΡΧΗΓΟΣ.

Οι μόνες που δείχνουν ότι έχουν καταλάβει το παιχνίδι του Κουτσαβάκη είναι η Αγγελική και η Μαρία. Η Αγγελική, μάλιστα, θεωρεί αδικαιολόγητη την τόσο ακραία επίθεση των υπολοίπων εναντίον του Κουτσαβάκη. Ο Γρηγόρης κάνει παράπονα στη Σάσα ότι η Αγγελική δεν χάρηκε που αποκαταστάθηκε ο ώμος του. Η Σάσα ενημερώνει την Αγγελική και η Αγγελική διασκεδάζει τα παράπονα του Γρηγόρη την επόμενη ημέρα.

 

Λίγο πριν τον αγώνα, η Αγγελική λέει στη Σάσα ότι ο Μάνος, εξαιτίας της Ασυλίας που έχει αυτήν εβδομάδα λόγω τραυματισμού, έχει ανοίξει για πρώτη φορά το στόμα του και αντιδρά.

Στον ΑΓΩΝΑ ΑΣΥΛΙΑΣ, ο Μιχάλης Ιατρόπουλος αντικαθιστά τον Σάκη Τανιμανίδη, που είναι άρρωστος.

·Όμως, αυτό δεν είναι το μόνο απρόοπτο. Η Αγγελική τραυματίζεται και ο αγώνας διακόπτεται. Της παρέχονται οι πρώτες βοήθειες, αλλά πρέπει να επισκεφτεί το νοσοκομείο για να εκτιμηθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού της.

Τελικά, ο αγώνας συνεχίζεται. Ποιος από τους παίκτες θα κερδίσει την ΑΣΥΛΙΑ και θα γλυτώσει τη ΜΑΥΡΗ ΠΕΤΡΑ του Κουτσαβάκη, αλλά και τα καρφιά των συμπαικτών του;

Η ΦΑΡΜΑ: ΣΑΒΒΑΤΟ 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ, ΣΤΙΣ 22:00

Η Αγγελική ανησυχεί για την κατάστασής μετά τον τραυματισμό και φεύγει για το νοσοκομείο.

Ο Κουτσαβάκης έχει απογοητευτεί από τη συμπεριφορά της Αθανασίας και κάνει μια συζήτηση μαζί της ώστε να λύσουν τα θέματα που έχουν προκύψει στη σχέση τους. Η Αθανασία πιστεύει ότι θα δώσει σε αυτήν τη ΜΑΥΡΗ ΠΕΤΡΑ.

Ο Αστρινός θεωρεί ότι έχουν χαμένη την ΑΠΟΣΤΟΛΗ εξαιτίας του Κουτσαβάκη.

Ο Σάκης επανέρχεται και το κυρίαρχο θέμα συζήτησης, πριν τη ΜΑΥΡΗ ΠΕΤΡΑ, είναι η «εναλλακτική» αρχηγία του Κουτσαβάκη και το κάψιμο του σχεδίου της ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ.Ο Αστρινός δηλώνει ότι οι δύο εβδομάδες ΑΡΧΗΓΙΑΣ του Κουτσαβάκη είναι οι χειρότερες και τον έκαναν να σκεφτεί ακόμα και να φύγει από τη ΦΑΡΜΑ. Απορεί, μάλιστα, με τους υπόλοιπους παίκτες που ενώ ο Κουτσαβάκης τους φέρνει στα όριά τους, εκείνοι κάθονται μαζί του στη φωτιά τα βράδια.

Ο Κουτσαβάκης εμφανίζει το σχέδιο, που δήθεν έκαψε, προσπαθώντας να αποδείξει ότι οι οδηγίες που τους είχε δώσει ανταποκρίνονται στο σχέδιο.

Ο Σάκης θέτει το ερώτημα αν εμπιστεύονται τον Κουτσαβάκη, γιατί με αυτό που έκανε ήθελε, ουσιαστικά, να τεστάρει την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του.

 

Ο Κουτσαβάκης, πριν δώσει τη ΜΑΥΡΗ ΠΕΤΡΑ, ευχαριστεί όλους τους παίκτες που έχουν περάσει από τη ΦΑΡΜΑ γιατί του έχουν δώσει την έμπνευση να γράψει ένα τραγούδι.

Η ώρα για τη ΜΑΥΡΗ ΠΕΤΡΑ έρχεται, σε ποιον θα τη δώσει τελικά ο Κουτσαβάκης, στον Αστρινό ή θα κάνει πάλι την ανατροπή;

Η ΦΑΡΜΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ, ΣΤΙΣ 22:00

Πριν τη ΜΟΝΟΜΑΧΙΑ, το βασικό θέμα των συζητήσεων μεταξύ των παικτών είναι, γι’ άλλη μια φορά, οι χειρισμοί του Κουτσαβάκη και η επεισοδιακή αρχηγία του, ενώ καταστρώνεται και η στρατηγική για τον νέο αρχηγό.

Λάδι στη φωτιά έρχεται να ρίξει και ο ΕΠΙΣΤΑΤΗΣ. Τι θα τους ανακοινώσει; Τα κατάφεραν με την ΑΠΟΣΤΟΛΗ; Λίγο πριν το ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ με τον Σάκη στον ΑΧΥΡΩΝΑ, η πόρτα της ΦΑΡΜΑΣ ανοίγει για να υποδεχτεί δύο νέους παίκτες, τη Φανή Χαλκιά και τον Γιάννη Γιαννούλη.

Στο ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, οι τόνοι ανεβαίνουν και πάλι όταν η συζήτηση περιστρέφεται γύρω από το εάν θα πρέπει να επιβληθεί ποινή για τους λουκουμάδες και το μέλι. Τι θα στοιχήσει στους παίκτες η παραβίαση των κανόνων;

Η ΜΟΝΟΜΑΧΙΑ γίνεται σε ένα έντονα συγκινησιακό κλίμα. Ποιος θα αποχωρήσει, τελικά, από τη ΦΑΡΜΑ; Ποια απρόσμενη εξέλιξη θα πυροδοτήσει, επιπλέον, την κατάσταση;

 

Read More

And More