Έξω φρενών

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ξεσπά: “Έχω μιλήσει με τον δικηγόρο μου, κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει αυτό”

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου κατά τη διάρκεια της σημερινής εκπομπής του Pop up, διέκοψε λίγο την κανονική ροή, πήρε το λόγο και μοιράστηκε με τους τηλεθεατές το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Άγνωστοι έχουν δημιουργήσει πολλά προφίλ στα social media, τα οποία παριστάνουν την ίδια και ζητάνε από τους followers προσωπικά στοιχεία, όπως τραπεζικούς λογαριασμούς, διευθύνσεις και password. 

Η παρουσιάστρια, μη κρύβοντας τη δυσαρέσκεια και τον εκνευρισμό της, αποκάλυψε ότι έχει μιλήσει με τον δικηγόρο της, προκειμένου να χειριστεί την κατάσταση ενώ συνέστησε την προσοχή των χρηστών του διαδικτύου. 

“Μου στέλνετε ότι λογαριασμοί με το όνομά μου σας στέλνουν μηνύματα να δώσετε τραπεζικούς λογαριασμούς για να σας δώσω δώρα, ανοίγετε συζήτηση μαζί τους και υποτίθεται ότι μιλάτε μαζί μου και συζητάτε ακόμα και για την καθημερινότητά μου. Είναι όλα ψεύτικα προφίλ. Έχω μιλήσει με τον δικηγόρο μου, έχω προσπαθήσει να τα κάνω report και μπλοκ. Σας παρακαλώ πολύ κάντε και εσείς το ίδιο και προς Θεού μην δίνετε τραπεζικούς λογαριασμούς.

Ποτέ κανένας άνθρωπος για να σας κάνει ένα δώρο δεν θα χρειαστεί χρήματα από εσάς. Μόνο να σκεφτείτε λογικά. Τουλάχιστον να μην γίνει κάποιο κακό από έμενα και κάποιος χάσει τα χρήματά του. Έχω μιλήσει με δικηγόρους, έχω στείλει μηνύματα σε όλα τα προφίλ, ακόμα και κακά μηνύματα αλλά κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει αυτό. Μου στέλνετε μηνύματα εδώ και δέκα ημέρες και ειδικά σήμερα που έχετε στείλει δεκάδες φωτογραφίες που σας ζητάνε λογαριασμούς, διευθύνσεις, password…

Υπάρχει μόνο ένα προφίλ, έχει ένα μπλε “τικ” και προς Θεού δεν είμαι και η Ariana Grande, ένα κορίτσι είμαι, πόσα προφίλ να έχω; Για το καλό το δικό σας μην μπλέξετε σε καμία τέτοια απάτη και θα κάνω και εγώ ότι μπορώ για να σας προστατέψω”, είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Δες το βίντεο:

Read More

And More