Η Κατερίνα Καινούργιου στέλνει μήνυμα στον Γιώργο Λιβάνη: “Βρες άλλη τώρα”

Όλο και πιο κοντά φαίνεται πως έρχονται η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Σάκης Κατσούλης, μέσα στο Survivor. Ειδικότερα στο χθεσινό επεισόδιο και μετά τον τραυματισμό του παίκτη, ο ίδιος ζήτησε από την πρώην σύντροφό του να κοιμηθούν δίπλα δίπλα, σε περίπτωση που ξυπνήσει και χρειαστεί βοήθεια… (Δες εδώ το απόσπασμα και πώς το σχολίασε το Twitter)

Το συγκεκριμένο απόσπασμα προβλήθηκε στην εκπομπή Ευτυχείτε και η Κατερίνα Καινούργιου δεν θα μπορούσε να το αφήσει ασχολίαστο! Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια αποφάσισε να κάνει… προξενιό στον Γιώργο Λιβάνη, επηρεασμένη απ’ όσα παρακολούθησε χθες στο Survivor…

“Εγώ αν ήμουν στη θέση της Μαριαλένας, που μια χαρά η κοπέλα. Και ο Σάκης καλός παίκτης είναι… Θα του έλεγα ρε συ έχω μια σχέση έξω, δεν θα είναι ωραίο. Να δώσω μια συμβουλή στον φίλο μου τον Γιώργο Λιβάνη… “Φτιάξτα με άλλη! Πραγματικά βρες άλλη τώρα, για το καλό σου Γιώργο μου!! Να σου γνωρίσουμε εμείς μια κοπέλα” συμβούλευσε η Κατερίνα Καινούργιου τον τραγουδιστή και σύντροφο της Μαριαλένας Ρουμελιώτη.

Read More

And More