Η Κατερίνα Λένη προβλέπει τον μεγάλο νικητή του MasterChef 4! Video

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τον μεγάλο τελικό του MasterChef 4! Ο Σταύρος Βαρθαλίτης ή ο Σταυρής Γεωργίου θα καταφέρει να αναδειχτεί ο επόμενος MasterChef και να πάρει το έπαθλο των 50.000 ευρώ;

Η απάντηση θα δοθεί λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης (17/6). Μέχρι τότε όμως οι προβλέψεις δίνουν και παίρνουν. Η Κατερίνα Λένη μιλώντας στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» σχολίασε όσα προβλήθηκαν στο χθεσινό επεισόδιο (16/06) του τηλεοπτικού διαγωνισμού μαγειρικής, ενώ προέβλεψε τον νικητή.

«Είμαι πολύ συγκινημένη. Χθες είδα το επεισόδιο και πραγματικά χάρηκα πολύ και για τα δύο παιδιά. Στεναχωρήθηκα, όμως, ένιωσα μια θλίψη που δεν ήμασταν και εμείς στον εξώστη να τους εμψυχώσουμε, να τους θαυμάσουμε και να τους δώσουμε όλη μας τη θετική ενέργεια γιατί νομίζω ότι θα ήταν πολύ διαφορετικό για τα παιδιά», δήλωσε η Κατερίνα Λένη, προσθέτοντας: «Διαφορετικές φιλοσοφίες και οι δύο. Διάλεξαν και οι δύο να κάνουν πιάτα τα οποία πιστεύουν και αγαπούν. Θα συμφωνήσω και με τους δύο και δεν θα πω ότι προτιμώ κάποιον. Στις δικές μου γεύσεις θα ήταν πιο κοντά ο Βαρθαλίτης. Παρ’ όλα αυτά όμως σέβομαι και εκτιμώ απεριόριστα τον Σταυρή και μπράβο και στους δύο. Δεν έχω να τους προσάψω κάτι αρνητικό».

Όσο για το ποιος από τους δυο πιστεύει ότι θα κερδίσει το φετινό MasterChef είπε: «Αισθάνομαι πως λίγο καλύτερα τα έχει πάει ο Βαρθαλίτης. Έτσι από ένστικτο».

Read More

And More