Η Κλέλια Ανδριολάτου στο «Night Out»: «Έμαθα ότι πήρα τον ρόλο στο «Maestro» από την τηλεόραση»

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Πέμπτης 24/11 στο Mega η εκπομπή “Night Out” με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη και πρώτη του καλεσμένη ήταν η πρωταγωνίστρια του Maestro Κλέλια Ανδριoλάτου“.

Η νεαρή ηθοποιός αποκάλυψε πως έμαθε ότι πήρε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στον Maestro από την τηλεόραση καθώς είχε περάσει ήδη από 4-5 casting χωρίς όμως κάποιος να της πει ότι την έχουν πάρει και είδε τη συγκεκριμένη είδηση στην τηλεόραση.

«Άκουσα να λένε “η Κλέλια Ανδριoλάτου είναι η νέα μούσα του Χριστόφορου Παπακαλιάτη” και πήρα αμέσως την Έλενα Χριστοπούλου τηλέφωνο και της είπα “Μάλλον με πήραν για τον ρόλο”» ανέφερε.

Σε άλλο σημείο παραδέχτηκε πως η επαφή της με τον χώρο του μόντελινγκ τη βοήθησε στο να είναι πιο συνεπής και πειθαρχημένη και αποκάλυψε πως κάνει επτά χρόνια ψυχοθεραπείας. Μάλιστα, όπως είπε η ψυχοθεραπεία είναι για εκείνη ένα σπουδαίο πράγμα και πρότεινε σε όποιον μπορεί να το κάνει.

«Στον έρωτα βουτάω πολύ» είπε η Κλέλια Ανδριoλάτου σε άλλο σημείο.

Στην πορεία, η Κλελια Ανδριωλάοτου μίλησε για τον τρόπου που η ενασχόλησή της με το μόντελιγνκ επηρέασε τη σχέση της με το φαγητό, τα πρώτα της βήματα στον χώρο της υποκριτικής μέσω της σειράς “Μπρούσκο” και τη στιγμή που συνειδητοποίησε ότι η υποκριτική είναι ο δρόμος που θέλει να ακολουθήσει.

«Μου αρέσουν πάρα πολύ οι γυναίκες, θεωρώ ότι είναι υπέροχα πλάσματα» είπε σε άλλο σημείο για τη σχέση της με άλλες γυναίκες.

Read More

And More