Η Κρίστεν Λεωτσάκου στο “Μαζί σου”: Η οικολογική συνείδηση και η απόφαση να αποχωρήσει από το παιχνίδι [video]

Το μεσημέρι του Σαββάτου η Κρίστεν Λεωτσάκου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Τατιάνας ΣτεφανίδουΜαζί σου το Σαββατοκύριακο” και μίλησε για την οικολογική της συνείδηση, την ηθική μόδα αλλά και το “My Style Rocks“. Παράλληλα, η όμορφη Κρίστεν πήγε για ψώνια με τη δημοσιογράφο της εκπομπής Ελένη Ευσταθίου σε μαγαζί με second hand ρούχα στο κέντρο της Αθήνας δείχνοντας μας πως μπορούμε να ντυθούμε με στιλ ξοδεύοντας ελάχιστα χρήματα.

Αρχικά, η πρώην παίκτρια του “My Style Rocks” αποκάλυψε ότι η χορτοφαγική διατροφή μπήκε στη ζωή της το 2014, όταν δούλευε σε μία αερογραμμή και επειδή είχε παχύνει της ζήτησαν να ανοίξει λίγο τη στολή της, ώστε να δείχνει καλύτερα επάνω της. Εκείνη επειδή δεν ήθελε να το κάνει αυτό, αποφάσισε να ακολουθήσει μία διατροφή προκειμένου να χάσει τα παραπάνω κιλά. Έτσι μπήκε στη ζωή της η χορτοφαγία.

Στο Gala της Παρασκευής, η Κρίστεν Λεωτσάκου ανακοίνωσε στην Κατερίνα Στικούδη, τους κριτές και τις συμπαίκτριες της ότι θέλει να αποχωρήσει οικειοθελώς από το παιχνίδι, μιας και δεν αντέχει άλλο. Η ίδια μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου για αυτή την απόφαση ενώ ανέφερε και ποια ήταν η στιγμή που τη στενοχώρησε περισσότερο μέσα σε αυτές τις εβδομάδες.

“Η αλήθεια είναι ότι ήξερα από την αρχή ότι αυτό το παιχνίδι δεν είναι για μένα. Βέβαια, ήταν μια τεράστια πρόκληση και μια ευκαιρία να μιλήσω για την ηθική μόδα, τον βιγκανισμό και όλα αυτά. Πήγα γνωρίζοντας ότι θα κάτσω για όσο αντέξω και πραγματικά οι σχέσεις μου με όλους εκεί μέσα ήταν τέλειες. Το ότι δεν μπορούσα να ελέγχω το μοντάζ και το τι θα έβγαινε στον κόσμο εμένα μου έπεφτε λίγο βαρύ ψυχολογικά γιατί από τα δέκα πράγματα που θα έλεγα θα έμεναν τα δέκα. Αυτό που με στενοχώρησε περισσότερο ήταν αυτό ο διάλογος με τον κύριο Κουδουνάρη για το fast fashion και ότι εγώ δεν κάνω ηθική μόδα”, δήλωσε η Κρίστεν Λεωτσάκου.

Δες τα βίντεο:

Read More

And More