GNTM: “Η Μαρία θα μπορούσε να διαφημίζει καμιά σόμπα, να φωνάζει κιόλας. Το έχει αυτό…” [video]

Αμέσως μετά τη διπλή αποχώρηση που παρακολουθήσαμε στο χθεσινό επεισόδιο του GNTM, όλα τα κορίτσια μίλησαν στην κάμερα της «Φωλιάς των Κου Κου». Η Κάτια είπε ότι σοκαρίστηκε που έφυγε η Κωνσταντίνα γιατί ήταν φίλη της. Το ίδιο και η Άννα. Η Μαρία από την πλευρά της πίστευε ότι θ’ αποχωρούσε η Άννα και η Κωνσταντίνα, ενώ η Άννα Μαρία δεν περίμενε να φύγουν οι συγκεκριμένες δύο.

Όσον αφορά στις προβλέψεις τους για τη δυάδα του τελικού, η Κάτια τόνισε ότι θα ήθελε να είναι εκείνη μαζί με την Κέισι γιατί θέλει μία δυνατή παίκτρια να στέκεται δίπλα της, ενώ τόνισε ότι ανταγωνιστική έγινε μέσα στο GNTM. Τα «αισθήματα» όπως φαίνεται είναι αμοιβαία και για την Κέισι, αφού κι εκείνη θεωρεί πολύ καλή παίκτρια την Κάτια και αποκάλυψε μάλιστα ότι οι δυο τους έχουν έρθει πιο κοντά κι έχουν ένα μυστικό: Περνούν μαζί πολλές ώρες στην κουζίνα μαγειρεύοντας και συζητώντας.

Όταν ο δημοσιογράφος Ισίδωρος Φύκαρης ρώτησε την Άννα Χατζή σε τι διαφημιστικό θα έβλεπε τη Μαρία Μιχαλοπούλου, εκείνη απάντησε: “Σε κανένα. Καμία σόμπα μπορεί, έτσι να φωνάζει κιόλας, το έχει αυτό. Σε κάτι τέτοιο θα την έβλεπα. Μόλις είδα το διαφημιστικό της είπα Παναγία μου, δε μου άρεσε καθόλου το πρόσωπό της. Γουρλώνει τα μάτια λες και θέλει να σκοτώσει την κάμερα, όπως άρπαζε το προϊόν” .

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Read More

And More