Η Μαρίνα Βερνίκου για την περιπέτεια του γιου της στο Τζιμπουτί: «Νόμιζα θα φύγει η καρδιά από το στήθος μου»

Η Μαρίνα Βερνίκου βρέθηκε καλεσμένη στην ΕΡΤ και στην εκπομπή Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν.

Η πολυταξιδεμένη φωτογράφος μίλησε για τα οικογενειακά ταξίδια που θα της μείνουν αξέχαστα αλλά και την στιγμή που κολύμπησαν μαζί με τις φάλαινες στο Τζιμπουτί στην Αφρική, όταν ο γιος της κινδύνευσε.

«Είχαμε πάει στο Τζιμπουτί στην Αφρική, είχαμε πάει βασικά για να κολυμπήσουμε μα φάλαινες(…) Δεν έχω ξανανιώσει τόση χαρά και τόσο φόβο μαζί. Ήμασταν μόνοι μας στο πουθενά. Πήγαμε με ένα μικρό βαρκάκι και πήγαμε δύο ώρες για να τις βρούμε και όταν τις βρήκαμε μας λένε: Εδώ είναι πηδήξτε.

Είχα πολύ φόβο, νόμιζα θα φύγει η καρδιά από το στήθος μου. Κολυμπούσαμε για 3 ώρες, έμεινα έτσι ώστε να το χαρώ και στην πρώτη βουτιά που είχαν πέσει και τα παιδιά μου. Είναι ο Γιώργος (ο γιος) με μια κάμερα δίπλα στη φάλαινα και προσπαθεί να πάρει βίντεο τον πατέρα του. Εκείνη την ώρα ήμουν από πίσω τους και έβγαζα κι εγώ τον Γιώργο που βγάζει τον πατέρα του και όπως κάνω και γυρίζω στα αριστερά μου, βλέπω μια τεράστια φάλαινα να πηγαίνει κατά πάνω του», ανέφερε η Μαρίνα Βερνίκου.

«Έχω ένα βιντεάκι πολύ αστείο γιατί φώναζα Γιώργο Γιώργο, δεν άκουσε και πέρασε από κάτω του (η φάλαινα) αλλά αυτός εντάξει δεν τρόμαξε», περιέγραψε η Μαρίνα Βερνίκου.

«Αυτό το ταξίδι με την οικογένεια θα είναι και το τελευταίο, δεν μπορώ αγανάκτησα», κατέληξε η Μαρίνα Βερνίκου.

Read More

And More